FeaturedKöşe Yazıları

Kurgucu aranıyor




Arkadaşlar,

Volkan’ın montajı bırakmasının ardından videoların kurgusunu yapacak yeni bir editöre ihtiyaç doğdu.

Bu iş bizim için kritik önemde olduğu ve eğitiminiz kayda değer zaman alacağı için, hakikaten istekli ve ileride bunu mesleği haline getirmeyi düşünen ya da zaten mesleği bu olan arkadaşlara ihtiyacımız var. Yani geçici değil kalıcı birini arıyoruz.

Özellikle başlarda, alışana kadar montaj epey vaktinizi alacaktır. Ancak zaten kurgu tecrübeniz varsa, çok daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Ortalama 20 dk’lık bir testin montajı hemen hemen 1 tam gün sürer. Kadın Gözüyle 3-4 saat, POV 1-2 saat alır. İlk bakış ve 0-100 5-10 dk’da biter. Bunlara render ve upload dahil değil.

Aradıklarımız:

  • İstanbul Kadıköy ya da Maltepe‘ye yakın ikamet eden
  • Her hafta düzenli olarak bu işi yapabilecek
  • Güçlü bir bilgisayarı olan arkadaşlar.

Biz Sony Vegas kullanıyoruz ve anlatımı onun üstünde yapacağız ama tüm video edit programları benzer mantıkla çalışır. Vegas kullanmak için Windows bilgisayara ihtiyacınız var. Eğer başka bir programda tecrübeniz varsa onunla da yapabilirsiniz.

12-17 Ekim arası Geleceğin Patronları Akademisi Eğitimi‘nde olacağım. Temel eğitimi size Volkan verecek. Ardından devreye ben gireceğim

İletişim için lütfen tıklayın.

Görüşmek üzere,

And

And

1984'te doğdum, 1998'de direksiyona oturdum ve 2008'den bu yana onları test ediyorum. Saint Benoît ve Boğaziçi Üniversitesi inşaat mühendisliğinden mezun olup auto motor & sport'ta sigortasız çalışmayı seçtim. O sıralar Modifiyem.com'a içerik sağladım, ardından e-motoring'in test editörlüğünü yaptım. Prokart'ta yarıştım, Nürburgring ve Monza gibi pistlere (ve pistlerden) çıktım. Kullandığım tüm otomobillerden ayrı keyif aldım ve arkadaşlarımla beraber amacımız, aynı keyfi şimdi size yaşatmak.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Inanin evleniyor olmasam destek verebilirdim. Fakat, siz nasil biri istiyorsunuz. Mesela hafta ici kendi isini calisip haftasonu montaj yapacak biri isinizi gorucekmi.

  2. Apple bilgisayarlar windowslardan çok çok daha güçlü. Bence bir macbook prosu olan ve final cut pro bilenleri de düşünün derim bi. Kendim iMac kullanıyorum masaüstünde. Ortalama özelliklere sahip ama basit bir video düzenleyicisiyle çok güzel işler ortaya çıkartabiliyorsunuz. Ben de öğrenciyim ve derslerim daha önce geliyor. Hobi niyetine oyun kanalı açtım ve bu basit video düzenleme programı bana çok yeterli oluyor. İnşallah yetenekli birini bulursunuz otopark.com ekibi. İyi şanslar!

  3. Yalovada olmasam hertürlü de maalesef yalovadayım eğer videoları bana ulaştırabilirseniz yapabilirim ama

  4. ah be abi istanbul demeseydin yapardım.benim işim zaten kurgu grafik.yani yayınlarda da 4 5 gün sürüyor dediğiniz test videolarını 1 günde çıkarırım ben.ama antalyadayım işte.

  5. Ah be and abi, buluşmada da dediğim gibi okul için trabzonda olmasaydım bu iş için o kadar gönüllüydüm ki… Neyse artık yataş geçiş işlerine bakayım ben 🙂

  6. Avrupa Yakası Florya’da oturuyorum.Ortalama bir bilgisayarım var.Ve kurgu işleriyle ilgili ne bilgim ne de tecrübem yok.İşinize yarar mıyım bilmiyorum?

  7. İşim kurguculuk . Normalde yardımcı olmak isterdim ama büyükçekmecede oturuyorum.

  8. yardımcı olmayı çok isterdim bu gibi şeylerde.Ama hem başakşehirde ikamet ettiğim ve sağlık problemlerim olmasaydı aranıza katılmayı isterdim.

  9. and abi istanbul küçükyalıda oturuyorum bağdat caddesindeyim gönüllü olurum ama kurgu işleriyle hiç bilgim yok ve tecrübemde yok işinize yararmıyım bilmem windows 7 pcim var bilginize

  10. Şu anda stajyerlik yapmasaydım, bu işi seve seve yapardım. Hemde otopark.com ailesine.
    ama stajın bitmesine en az 4 ay var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu