Haberler

Lada Vesta’nın yeni görselleri yayınlandı




Ülkemizde 90’lı yılların favori markalarından birisi olarak sayılan Lada, yeni ucuz sedan modeli Vesta ile eski şaşalı günlerine geri dönmek istiyor. Rus markası bugün Vesta ile ilgili bazı teknik ayrıntılar ve detaylı resimler yayınladı.

Lada Vesta; Classic, Comfort ve Suite adında 3 donanım seçeneği ile piyasaya çıkacak. Sürücü ve yolcu hava yastığı, hidrolik direksiyon, ABS, ESP ve pek çok güvenlik sisteminin standart olarak sunulacağı Vesta’da otomatik klima, 4.3 inçlik multimedya eğlence sistemi, elektrikli ayna ve camlar, cruise control ve direksiyon kumandası da diğer donanım seçeneklerinde standart olarak sunulacak.

Motor seçeneklerinde de kesin olarak doğrulanmasa da Lada’nın 106 HP (78 kW) güce sahip 1.6 litre ve 122 HP’lik (90 kW) 1.8 litre hacminde benzinli motorlarının kullanılacağı iddia ediliyor. Renault ile ortaklaşa oluşturulan araçta Fransız markanın ürettiği 1.5 litre dCi motor ve EDC 6 ileri otomatik şanzıman seçeneklerinin de bulunacağı gelen başka iddialar arasında yer alıyor.

Birkaç hafta içerisinde Rusya’da satışa sunulacak Lada Vesta, ülkemizde de 2016 yılının ilk aylarında Mersa Otomotiv distribütörlüğünde yollara çıkacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Fotoğraflardan anlıyoruz ki döşemelerin işçiliğinde daha çok fırın yemeleri gerek . Piyasa fiyatının en çok merak edildiği model , wtcc spec yapacak tayfa çok etiketine göre .

  2. Direksiyonu Hyundai’den çalmışlar, bagajı çok küçük, artık 5 ileri araba mı kaldı? Yan tasarımı çoğu kişinin hoşuna gitmeyecektir ancak Lada’nın kaloriferini hiçbir şeye değişmem 🙂

  3. 21 yaşındayım ve hayatımın 18 senesinde lada vardı eski kasaya göre baya yol kat etmişler eğer 1.5dci gelirse symbol falan satılmaz benim gördüğüm türkiye de ladaya karşı bi sempati var fiyatıda muhtemelen ucuz olacak iyi işler yapabilir 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu