Haberler

Mercedes’in müjdesi: Yeni CLC




Mercedes-Benz tarafından yayınlanan bir rapora göre, yeni coupeleriyle öne çıkan Alman markası, CLC modelini 4 kapılı yeni bir coupe olarak sıfırdan yarattı.

CLA ve CLS arasındaki seviyede beklentileri karşılamak üzere Mercedes tarafından geliştirilen yeni CLC, standart C-Sınıfı’na göre sunduğu uzun dingil mesafesiyle birlikte arka tarafta daha geniş bir yaşam alanına yer vermiş.

Buna ek olarak sportif kimliğini yine de kaybetmeyen CLC, önünde bulundurduğu uzun yıllardan dolayı henüz yoruma kapalı.

Fakat Autobild tarafından belirtildiği üzre 2020 yılında piyasaya sunulması beklenen CLC, benzin ve dizel varyasyonlarının yanında plug-in hibrid sistemini bünyesinde bulunduracak.

Her ne kadar önündeki uzun sürece rağmen beklentileri oluşturmaya başlasa da, şüphesiz CLC’nin en sevilen kombinasyonu mevcut 4 litrelik V8 AMG motoruyla birleştirilen 4 kapılı coupenin 503 beygir ve 698 Nm torkla bir yer uçağına dönüşmesi olacaktır.

Not: Görsel 2015 Mercedes-Benz CLS’ye aittir.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu