Sizden Gelenler

OPEL Astra Enjoy H Test – İnceleme




Can’lı testler Opel Astra ile devam ediyor.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

6 Yorum

    1. Merhaba, ilginiz ve düzeltmeniz için çok teşekkürler, ruhsatta bilgi yer almaması ve araç sahibinin bu yönde bilgi vermesi ile yanlışlık yapmışız sanırım, özür dilerim.

  1. emeğin için teşekkürler.
    edit: bayanların yan koltukta oturuken çantalarını neden dizlerinin üstüne koyup sıkı sıkı sarılırlar biri bana açıklarsa sevinirim 🙂
    02:04 sn

  2. bende aynı kasanın 2013 ü var. Aracın eksileri saymakla bitmez, taş gibi direksiyon ve süsp. ları var. çok yakıyor ve çok ısınıyor motor. hantal kalıyor alt devirlerde, tork fakiri resmen. tek güzel yanı, çok sağlam bir karosere sahip oluşu ve iyi yol tutuşu. ama en kabul edilemez yanı sert direksiyonu. hidrolik falan diye geçiyor ama yalan, kas gücüyle dönüyor.

  3. Üç buçuk yıldır 2005 model Astra Enjoy sahibiyim. Süspansiyonlar şehir içi için çok sert fakat yüksek hızlarda sert süspansiyon ve elektrik destekli direksiyon sayesinde güven veriyor. Aynı sınıftaki bir çok hatchback ve sedan aracı kullandım, Astra’nın muazzam bir yol tutuşu var. Şehir içi yakıt tüketimi yaklaşık 9lt/100km, şehir dışında 5,5lt/100km’ye kadar düşebiliyor bu rakam. Yakıt tüketiminde bu rakamları yakalamak tamamen sürüş alışkanlıklarınızla alakalı. Düzlükte tork ve hızlanması tatminkar, yokuş ve rampa çıkarken gaza biraz fazla basmak gerekiyor. Tüm koltuklar dolu ve klima açıksa daha fazla basmak gerekiyor, ki bence arabanın en zayıf noktası bu 🙂 Bir arkadaş direksiyon sert demiş, lastiklerinizi kontrol etmenizi öneririm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu