Haberler

Opel’in gözbebeği yakalandı




Opel’in 2017 yılında yollara çıkaracağı yeni nesil Insignia, kamuflajlı şekilde casus fotoğrafçılara yakalandı.

2008 yılında Vectra’nın yerini alan ve coupe tarzı tasarımı sayesinde D segmentindeki birçok araçtan ayrılan Insignia, casus fotoğraflardan anladığımız kadarıyla bu farklı tasarımını devam ettiriyor. İnce uzun ön farlar, elden geçirilen ön ızgaraya yakınlaştırılmış. Ayrıca arkaya doğru alçalan tavan sayesinde coupe tarzı tasarım anlayışı, yeni nesil Insignia’da da korunmuş.

Yeni nesil Insignia, öncüsünden 10 cm daha uzun olacak. Tıpkı Astra’da olduğu gibi, Opel’in kullanacağı yeni platform Insignia’yı yaklaşık 200 kg hafifletecek.

Şu an için yeni Insignia’nın motor gamı hakkında yeterli bilgi elimizde yok. Fakat Opel’in, dizel ve benzinli motorlarını güncelleyeceğini biliyoruz.

Opel’in, “Bugüne kadar yaptığımız en iyi otomobil” sloganıyla piyasaya sürdüğü Insignia’nın ikinci nesli, 2017 yılında yollarda olacak.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Bu araba kaç kg taşıyor testi yapılırken çekilmiş heralde fotoğraf? Bütün resimlerde egzos yere değiyor 😀

  2. Mevcut Insignia tasarım olarak çok başarılı bir araç. Kamuflaj kalkmadan konuşmak doğru değil fakat yine de bu görüntüler sanki tasarım olarak sıradan ve iddiasız bir araç geliyor gibi…

  3. mevcut kasa zaten çok büyük misal yeni superb den 2 santim kısa eğer 10 cm daha uzarsa ne olur bilmem.

  4. Şu fotografları iyice kontrol etmeden ve araştırmadan paylaşmamanızı öneririm.Çünkü bu fotograflar her ner kadar insignia diye çıksa da renault un aracı insignia değil.Dikkat ederseniz zaten aracın arması renault arması 🙂 insignia nın şuan çıkmış resmi bir fotografı yada kamuflajlı haliyle bile çekilmiş gerçek fotografı yok.

    1. Renault logosu beşgen değil, dörtgen. Ayrıca Renault daha yeni D segment araç çıkardı.
      Bu araç pek çok sitede yeni Insignia olarak paylaşılmış, her ne kadar logo kısmı Opel logosu için uygun görünmese de fotoğraflarda etrafta sadece Opel araçları olması fabrika test pisti benzeri bir yerde çekilmiş olma olasılığını arttırıyor:
      http://www.carmagazine.co.uk/spy-shots/vauxhall/vauxhall-insignia-discovers-its-sleeker-side-for-2017/
      http://www.ototeknikveri.com/haber/5417/ikinci-nesil-opel-insignia-2017de-geliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu