Haberler

Otogaz ve tüpgaza rekor zam!




Son günlerde döviz kurlarının değer kazanması piyasaları ve haliyle yakıt fiyatlarını olumsuz etkiliyor. Bugünden geçerli olmak üzere otogaz ve tüpgaza zam geldi.

Son zamla beraber otogaz %9,17, tüpgaz ise %10,72 oranında artış gösterdi. Buna göre otogazın litre fiyatı İstanbul’da 2,51 TL, Ankara’da 2,56 TL ve İzmir’de 2,51 TL olarak güncellendi. Artış otogaz fiyatlarına ortalama 20 kuruş olarak yansıdı.

Başka bir zam haberi ise tüpgaz cephesinden geldi. %10,72’lik zamla beraber 2 litrelik piknik tüpü 12,5 TL, 12 litrelik ev tüpü ise 66 TL oldu.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

13 Yorum

        1. küfürü savunduğumdan değil de, sanki hiç hayatınınz da küfür duymamış gibi davranıyorsunuz.

          1. yeri ve zamanı önemlidir. günde on binlerce ziyaret alan kamuya açık bir yerde yapamazsınız. yaparsanız her yerde bedeli vardır.

        1. çocuk,sağda solda insanları tahrik edip buraya küfürlü yorumlar yazamazsın. Edep öğren

    1. Kur normalken zaten ortalık güllük gülistanlıktı, herkes 2.0 araçlarla geziyordu, benzin 3 mazot 2,5 lpg 1 tl idi.

  1. Gecen arabayi ustaya goturdum, sitem ettim biraz. Araba cok yakiyor usta, km’ye 55-60kr veriyoruz anamiz agliyor, suna bi ayar cekiver dedim. Sittirtme simdi, araban cok felan yakmiyor, benzin pahali benzin, alooo dedi. Hak verdim Mazdaci Adem Ustaya.

  2. Lpg’yi bir ay önce bağlattım. Ne yakacak diye merak ediyordum. Mağdurum…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu