Haberler

Porsche Tequipment 20. yılını kutluyor!




Porsche’nin orijinal aksesuar departmanı Tequipment 20. yılını 2011 model bir 911 Carrera S Coupe gıdıklayarak kutluyor.

911 bağımlılarının beklentilerinin dışına çıkmadan gerçekleştirilen gıdıklama operasyonu, başta Sport Design paketini ve renkli bi-xenon farlarla yeni stopları beraberinde getiriyor.

Ayrıca bunlara ek olarak, geliştirilmiş egzoz sistemiyle birlikte performansa da atıfta bulunulan gıdıklama, Sport Design’ın beraberinde getirdiği aynalar ve 20 inçlik jantlar sayesinde sportifliğine katkıda bulunuyor.

İç mekanda yer alan spor koltuklar, karbon fiber trim ve Alcantara kaplı direksiyon simidiyle birleşince gıdıklama amacına ulaşmış oluyor. Bununla yetinmeyen Porsche Tequipment alüminyum pedallar, karbon fiber kapı eşikleri ve özel paspasları 20. yıl için gıdıkladığı modele eklemiş.

Kaputun altına Porsche tarafından yerleştirilen 3.8 litrelik 6 silindirli makineyi de gıdıklayan Tequipment, 430 beygir ve 440 Nm torkluk güç değerlerine ulaşıldığını bildirmiş.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu