Haberler

Egea, SW ile nabız yoklayacak




Geçtiğimiz haftalarda ilk üretim modelleri banttan törenle indirilen Fiat’ın ve Türkiye’nin gururu yeni Egea bu sefer çok farklı bir iddaa ile ortaya çıktı.

Henüz yeni satılmaya başlanmasına rağmen forumu kurulan ve yeni haberlerin paylaşıldığı fiat.egeaforum.com’da bir moderatör tarafından paylaşılan fotoğraf medyayı alt üst etti.

Forum olduğu için kesinliğine güvenilemeyeceği aşikar fakat fotoğrafta yer alan plakalı araç Yeni Egea’nın SW versiyonu. Halihazırda paylaşımcının bir moderatör olması güvenilirliği arttırıyor.

Medyada bu yeni versiyonla alakalı hiçbir bilgi yer almazken, yeni Egea’lar yavaş yavaş ön siparişleri almaya başladı.

Not: Görsel fiat.egeaforumcom‘dan alınmıştır.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. Evet gerçek, hatta hatchback modeli de gelecek. Adı da Tipo olacak sanırım.

  2. Çok şaşırtıcı. Fiattan bu kadar güzel tasarımlı sw. Şapka çıkarılır bu tasarıma

  3. Bu araba Stilo Multiwagon olarak adlandırılacak sanırım. Sırt çantasını güzel oturtmuşlar ayrıca cam tavan da var. Ben beğendim.

  4. Cam tavanı iptal et,kapak jant tak,tavan rayları iptal, bide beyaza boyadın mı al sana Türkiye paketi 🙂 yani berbat olur araba

    1. araç zaten bu gördüğün şekilde gelcek. yani türkiye paketi bu 🙂 zamanında grande punto rakiplerine göre çok üstün donanımlar sunuyodu. fiat arabaları çok boş yapan bi marka değil ki. sadece ucuz malzeme kullanan bi marka 🙂 linea gibi düşünüyosunuz ama hiç öyle olmayacak bu

      1. Diyorsun ki yollarda %90 göreceğimiz SW böyle olacak, he he tabi tabi derim, metalik renk tavan rayı sunroof 18″ jant

  5. fiat egea nın hem hatchback ı hemde stationu çıkacak fabrika fikstürlerini stajda gördüm

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu