FeaturedHaberler

Skandala karışan araçlar tespit edildi, aracınızı sorgulatın




Volkswagen, emisyon skandalına karışan araçlar için fazla mesai yapıyor. Söz konusu skandala karışan araçları tespit eden dev şirket, bu ayın sonuna kadar hileli araçlarla ilgili yol haritasını oluşturarak kısa süre içinde alıcılarla iletişime geçecek.

Alman grup, tüketicilerin kafasında en azından grubun kendileriyle iletişime geçip geçmeyeceği konusunda kuşku kalmaması adına bünyesinde bulunan her marka için ayrı ayrı sorgulama sayfası oluşturdu. Volkswagen, Audi, Seat ve Skoda markaları için oluşturulan sayfalarda şasi numaranızı sorgulatarak aracınızın bu olay kapsamında geri çağrılıp çağrılmayacağını öğrenebilirsiniz.

Volkswagen daha önce dünya çapında 11 milyona yakın araçta Azot Oksit (NOx) salınımı konusunda hile yapıldığını itiraf etmiş ve dünya çapında bu yılın sonlarına doğru başlayacak onarım operasyonunun 2016’nın sonuna kadar tamamlanacağını duyurmuştu.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. belki daha gelişmiş bir hile tasarlayıp tekrar yerleştirirler ben beklerim vwden

  2. markaya çok güveniyorsun eşe dosta öneriyorsun sonra marka seni böyle rezil ediyor bu saatten sonra vw alan şaşırmıştır bence

  3. Bugün görüştüğüm VW bayisi indirim yokmu diye sorunca 13 ekimde zam gelicekti onu iptal ettiler dedi. İnsanlar reaksiyon gostermeye başlamışlar sanırım.

  4. Kaybedilen eski müşteriler, yeni potansiyel müşteriler, geri çağırmalar, ülkelerin vereceği cezalar, bireysel davalar, borsada düşen hisse senetleri. Bunların hepsini toplayınca ortaya çıkan zararı merak ediyorum. Herhalde bizim dış borç kadar vardır:) Değer miydi?

  5. En azından 1.6 dizel aracım temiz çıktı. Kafam biraz olsun rahatladı. Çevreyi diğer araçlar gibi az kirletiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu