Sizden Gelenler

Volkswagen Golf 7 R TEST – İNCELEME




Takipçimiz Can Kökbaş’ın Golf R incelemesi.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

48 Yorum

  1. arkadaşlar uğraşmışınız emeğinize sağlık ama bukadar övücü konuşmayın komik oluyo yani test değil tanıtım ve reklam olmuş gibi 🙂

    1. Merhaba, görüşünüz için teşekkürler, zaten isimde de olduğu gibi biraz inceleme tadında oldu, ancak depo kapağı sorunu gibi detayları eklemeye çalıştım, golf olarak eksileri zaten golf testinde paylaştığım için tekrar söyleme gereği duymadım. İlginiz için teşekkürler.

      1. Vw e karşı bu aralar inanç ve güven problemi yaşıyorum ve belki bu yüzdende bu inceleme viral reklam tarzında hissettim 🙁 lakin Saygılı bir insansınız o yüzden sizin incelemelerinizi izlemeye devam edeceğim 😉

        1. Merhaba, ilgi ve desteğiniz için teşekkürler, Volkswagen firmasının yaptığı olay gerçekten can sıkıcı, bir kullanıcı olarak etkilendim, her yerde reklam yapıp “think blue” deyip, emisyon hilesi yapmak kabul edilemez. Ayrıca doğuş oto tutumunu da beğenmiyorum ancak marka ve araçlarına duyduğum bir sempati var, bunu da asla saklamıyorum. Biraz gülü seven olayı oldu. Kendi sınıfında gerçekten isteklerime cevap veren (donanım harici) mutlu eden modeller yer alıyor. Tekrar teşekkür ederim.

  2. Şu arabanın beyaz rengini kaldırmaları lazım. Buzdolabı gibi almayın şu araçları.

    1. Merhaba, R model farklı renkler veya beyaz için de oryx beyazı ile çok daha dikkat çekici ve göz alıcı olurdu tabii ama sahibinin videoda bahsettiği gibi ilgi çekmemek için normak beyaz renk tercih edilmiş. Ki araç sahibi plakanın kapatılmasını istedi.

    1. arkadaşlar abartmayalım lütfen tamam güzel araba da M5 diyorsunuz farklı klasman aralarında siyahla beyaz kadar fark var mantıklı cümle kuralım şakaysa da şaka olduğunu belirtin bence ..

    2. Merhaba, Araç gerçekten güzel, Golf seven kişinin alacağı bir model, çünkü takdir edersiniz ki bu bütçe ile alınabilecek alternatifler bir hayli çok. Burada BMW veya farklı bir marka ile kıyaslamak çok doğru olmaz. Teşekkürler.

  3. İyi güzel de bu daha çok inceleme gibi olmuş.Ben uygun yollarda viraj performansı görmek isterdim testte. Bu sizden kaynaklı değildir tabi sonuçta araç sizin değil ama en azından sahibi virajda oradan oraya atabilirdi makineyi. Ayrıca sahibi böyle keyifli bi otomobil alıp videodaki gibi sadece düz yolda gazlıyorsa almasın daha iyi.

    1. Merhaba, Video isminde de inceleme bulunma sebebi bu, Bir nebze olsun R modeli göstermek, dediklerinize katılıyorum araç benim değil risk ve uygun yol bulmak sıkıntı, bunun haricinde daha kapsamlı bir alt yapı gerekli, eğlence amaçlı amatör bir video, sizlere ulaşmasını sağladığı için bir kez daha otopark.com a teşekkürler.

  4. Bu primci ne ara Golf R bulmuş. Otopark’a kendi reklamını verirsin, anlarım. İmkanın kısıtlıdır. Ekşisözlükte niye senin video linklerin cirit atıyor ki? 😀 😀 Bu testi izlemedim, izlemeyeceğim. Test videoları çekiyorsun saygı duyarım ama keşke gelmeden biraz kitap okusaydın da And’ın kullandığı kelimelerin dışına çıkabilseydin. And hayranı olduğumdan değil bu söylediklerim. Gerçekten tek eksik yerin isminin başında bir adet And. Özgün ol biraz be. Tabi bu söylediklerim eski videoları için, şimdi ne yapar ne eder pek ilgilenmem.

    1. Şaka maka bir tarafa, yahu Golf R inceliyorsun, insanlara plastik kalitesinden bahsediyorsun. 😀 Ağlamak istiyorum. Aslı toplasan 5 videoda çıktı, kız gaza senden daha iyi basıyor. Yapma bunu.

    2. Merhaba, görüşleriniz için teşekkürler, hepsini saygı ile karşılıyorum, konu hakkında profesyonel olarak değil eğlence ve bir nebze olsun tanıtım amaçlı videolar hazırlıyorum, otopark takipçisi olarak tabi ki örnek alıyorum, ayrıca sizlere ulaşma fırsatı verdiği için buradan teşekkür ediyorum,
      Videoları izleyip izlememek sizin takdirinizde ancak malzeme kalitesi golf’ü tanıtırken ilk videoda anlatıldı, R videosunda yok.
      Ekşi sözlük konusunda zaten sözlük yazarıyım 🙂
      Gazlamak konusunda, birincisi araç benim veya test için yollanmış bir araç değil, çok değerli bir ağabeyimin arabası, ikincisi pist vb. bir fırsatımız yok, etrafı düşünmek zorundayız. üçüncüsü istek meselesi kendim 1.2 golf kullanıyorum gazlamak benim için bir önem taşımıyor, önemli olan aracımdan zevk alıp, ulaşım ihtiyacımın karşılanması, ayrıca fikir sahibi olacak düzeyde aracı kullanıp, tepkileri ölçtüğümden emin olabilirsiniz.
      Sevgilerimle.

    1. Merhaba, inceleme tadında oldu ufak eksikleri göstermeye çalışsak da R hakkında biraz fikir vereceğini umuyorum. Golf test ayrıca yer alıyor. Teşekkürler.

  5. bu araçla m5 i karşılaştırmak kadar saçma bişey yok 😀 bileğine güvenen arkadan itiş kullanır tabi severiz 4 çeker i ama 4 çeker türkiyede zengin bebe işi bakımı pahalı araçlar pahalı herşey gibi .Ama iş bilekte ve arkadan itişte biter bundan başkası esp mağdurudur 😀

    1. Merhaba, videoda araç m5 ile karşılaştırılmıyor, dediklerinize katılmaktayım, aynı sınıfta olmayan araçları kıyaslamak doğru olmaz. Teşekkürler.

  6. Yahu o jantlar ne öyle ? Durban bu janttan fersah fersah üstün.. Kasılmasaymış standart olarak durban takıp yollasalarmış daha makbule geçermiş.

    Paylaşım için teşekkürler..

    1. Merhaba, jant konusu göreceli bir kavram oluyor, durban gerçekten güzel bir jant ancak çok sıradan olmaya başladı, replika modelleri polo ve birçok araçta görünür oldu, R modele özel bir jant olması güzel ancak bu jantlar güzel mi derseniz tartışılır.

      Biz teşekkür ederiz.

    1. Merhaba, görüşünüz için teşekkürler, farklı telif ödenmeyen müzikler sıkıntı olabilmekte bu nedenle basit fon müzikleri yer alıyor. Anlayışınız için teşekkürler.

  7. 190.000 TL’lik arabada hız sabitleyici olmaması… Ibiza’nın, 208’in giriş modellerinde bile standart geliyor. Şu 20 liralık donanımı da opsiyon yapmayın artık…

    1. Merhaba, videoda belirtildiği gibi basit bir ticari oyundan ibaret, böyle bir araçta olması gerekirdi, Teşekkürler.

  8. Anlaşıldı ki Golf R’ın da ESP’si kapanmıyormuş. Bence Volkswagen’in bu platforma güvenmediği artık kesinleşti!

    1. Merhaba, vites yanındaki tuşa 1 kez basınca sınırlı, 3 sn basılı tutunca devre dışı bırakabiliyorsunuz. Launch kontrol ile kalkış için sadece sınırlı olması yeterli.

  9. Golf R a bu videodan sonra içim daha çok ısındı, bence güzel bir video olmuş, teşekkürler.

  10. hayatımda gördüğüm en saçma incelemeye imza atmış arkadaşlar. çok güzelmiş bidaha yapmayın.

    1. Merhaba, görüşünüz için teşekkürler, eksiklerimizi söylerseniz gelecek dönemler için dikkate alacağız, amatör bir inceleme olduğunu hatırlatır, ilginiz için tekrar teşekkür ederim, sevgi ve selamlar.

  11. Golf MK7 sahibiyim ama bir Golf’ü bırak M5’le herhangi bir 5 serisi ile kıyaslamak nedir arkadaş:) 5 serisine hiç binmediniz sanırım:)

    1. Merhaba, tabii bmw ile golf kıyaslaması yapılamaz ancak bende 1.2 golf sahibiyim, R model ile de normal golf ile kıyaslanamaz. İlginize teşekkürler.

    1. Merhaba, ilgili yoruma cevap verdiğim gibi 3 sn basılı tutunca esp off yazısını görebiliyorsunuz. R da kapatılabiliyor.

  12. Video için öncelikle teşekkürler. Bende golfçüyüm :). Ümit abimde de golf var 1.2 tsı manuel. onda da bu jantlardan vardı. Jantlar çok güzel.

  13. Video için teşekkürler. Direksiyondaki özellikle R işaretinin olduğu yer ve duruşu Audi’nin RS modeli araçlarındakinden alıntı değil mi? Evet belki Audi de WW’nin diyebiliriz ama sizce de biraz daha özgün olsa iyi olmaz mıydı?

    1. Biz teşekkür ederiz, vw ve audi aynı çatıda olunca benzerlikler çokça yer alıyor ne yazık ki.

    1. Merhaba, testte sürüş ve diğer ayrıntılar yer alıyor, pist ortamı sürüş mü demek istediniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu