Haberler

Geely’nin yeni wagon konsepti sızdırıldı




Geely’nin tanıtımına hazırlandığı yeni konsept modelinin casus fotoğrafları basına sızdırıldı.

Şimdilik detaylar henüz belli olmasa da, Çinli üretici station wagon karoser tipindeki modeli için sıkı çalışıyor gibi görünüyor. Tanıtımı bu ayın sonraki günlerinde Guangzhou Auto Show’da yapılacak araç, temelde geçtiğimiz Nisan ayında gösterilen Emgrand Concept modelinin station wagon versiyonu.

Yayınlanan görsellerde sportif bir tasarıma sahip olduğu görülebilen modelin Avrupa pazarına hitap etmek için tasarlandığı hemen belli oluyor. Gri renkli aracın tasarımında eğimli tavan çizgisi, küçük arka cam, yanlara doğru taşan arka aydınlatma grubu ve çift çıkışlı egzoz uçlarına 5 çift kollu büyük jantlar eşlik ediyor.

Teknik detaylar konusunda şimdilik bir bilgi bulunmasa da dedikodular konseptin bir elektrik motoru ve içten yanmalı motoru birleştiren hibrit konfigürasyonuna sahip olacağını söylüyor. Üretim versiyonuyla adı geçen motorlarda ise 1.3 ve 1.5 litrelik turbo destekli benzinli üniteler var, ancak bu bilgilerin kesin olmadığını bir kez daha hatırlatalım.

 

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Şekli şemali iyi duruyor ama mekanik ve sağlamlık hakkında pek birşey beklememek lazım

    1. Kardeş sana şöyle diyim geely bizim şirket aracıydı bizim araç bakımdaydı onlan cıktık tatile Susurlukta bize yandan kamyon girdi 70km arabanın sadece kapılar değişti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu