Haberler

2017 Jaguar F-Type daha ucuz olacak




Jaguar F-Type, piyasaya sürüldüğü günden bu yana sınıfındaki diğer otomobillerle sık sık karşılaştırıldı ancak yüksek fiyatı nedeniyle çoğunlukla arka planda kaldı. 2017 model yılında bu durumu değiştirmek isteyen Jaguar, coupe ve roadster gövde tipleri için yeni bir giriş seviyesi donanım seçeneği sunacak.

Selefine kıyasla daha ucuz olmakla yetinmeyecek modeller, zararlı güneş ışınlarını zayıflatan ön cam, vale modu, yarı elektrikli sürücü koltuğu, deri/süet koltuk döşemeleri, GPS navigasyon ve Meridian surround ses sistemi gibi donanımlara sahip olacak.

Aracı satın alanlar aynı zamanda sınırlı garanti, ücretsiz periyodik bakımlar, yol yardım asistanı ile Jaguar InControl Protect & Remote güvenlik sistemine 5 yıl ya da 60000 mil boyunca sahip olacaklar.

Gücünü 3.0 litrelik supercharger’lı V6’dan alacak giriş seviyesi F-Type, 340 bhp (253 kW) maksimum güce ve 449 Nm (332 lb-ft) maksimum torka sahip olacak. 6 ileri manuel şanzıman ile bu motor aracı 0’dan 60 mph hıza 5.5 saniyede ulaştıracak ve 259 km/h (161 mph) maksimum hıza çıkabilecek.

Peki şöyle ucuzladı böyle düştü diye bahsettiğimiz fiyat ne kadar? Amerika Birleşik Devletleri’nde Jaguar F-Type Coupe’nin başlangıç fiyatı 61400 $ seviyesindeyken F-Type Convertible için bu rakam 65400 $. Karşılaştırdığımızda Coupe’nin fiyatının 3600 $, Convertible’ın fiyatının ise 2700 $ kadar azaldığını görüyoruz.

2017 model Jaguar F-Type, gelecek ilkbaharda Amerika’daki showromlarda yerini alacak.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. ya bırakın bunu da borusan tarafından satılan ve 200 küsür bin tl ye fıyatı olan jaguar xe de bile, xenon far standart değil!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu