Haberler

2015’in en iyi 50 hızlanma videosu




İnternet ile birlikte hayatımızda bir çok şey değişti. Artık dergiler ve gazeteler almaktansa “Google’layarak” dilediğimiz tüm içeriğe erişmemiz saniyeler alıyor. Aynı şekilde televizyon programları da yerini yavaş yavaş YouTube kanallarına bırakıyorlar. Konu otomobiller olunca ise tüm yazılı ve görsel içeriğe objektif ve kaliteli bir şekilde erişiminiz için biz otopark ailesi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz 🙂

İnsanlar YouTube’da hit sağlamak için 0-100 ve 0-200 videoları çekmenin çok güzel bir yol olduğunu 2013 yılında keşfetmeye başladı ve YouTube’a o günden beri sürekli POV hızlanma videoları ekleniyor.

Test Drive Freak isimli YouTube kullanıcısı sene içerisinde bir çok araba test etme imkanı bulmuş ve bu araçlarda çektiği videolardan bir derleme oluşturmuş. Evet belki video bir LaFerrari yada Koenigsegg içermiyor ama herkese hitap eden birşeyler illaki vardır.

Tüm bu testlerin amacı ise otomobillerin gerçek dünyada ne kadar hızlı olduklarını göstererek kullanıcılara gerçek değerler sunmak.

 

https://www.youtube.com/watch?v=i1hsZZOyPD4

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Leon cupra ilk 5te 🙂 Leon testinde pek beğenmemişlerdi fakat bi leon cupra testi yapmaları gerek. IBiza kuprada kopartmışlardı 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu