Haberler

2017 Ford Kuga görüntülendi




Ford Kuga’nın 2. jenerasyonu ABD’de makyajlı haliyle test edilirken yakalandı.

2012’den beri satışta olan mevcut kasa, Ford’un yeni tasarım diline uygun şekilde makyajlanıyor. Ön ve arka tasarımında ciddi değişimlerin yaşandığı aracın kamuflajlı olan ön kısmında Ford’un yeni modellerinde klasikleşen altıgen ızgara, entegre LED farlar, yeni alt ızgara ve sis farları dikkat çekiyor. Yeni Kuga’nın stop lambaları ise selefine göre tombullaştırılarak küçültülmüş.

İç mekanıyla ilgili herhangi bir görüntüsü bulunmayan yeni Kuga’nın, Ford’un yeni SYNC 3 multimedya sistemiyle donatılması bekleniyor. Motor seçeneklerinin halihazırda bulunan 1.6 litre benzinli, 2.0 litre benzinli ve 2.0 litrelik dizel motor olarak muhafaza edilmesi bekleniyor. Los Angeles Auto Show’da veya Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak yeni Ford Kuga’nın tüm dünyada 2017’nin ilk çeyreğinde sunulması bekleniyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Şu yan profilden eski kugayla şuan ki Kuga’nın karmasını sezen bir tek ben miyim?

    1. Benim de dikkatimi çekti ama ikisini alt alta getirince makyajlı yan profilin çizgileri şuanki Kuga ile aynı. Zaten Ford genelde makyaj yaparken aracın genel çizgileriyle pek oynamıyor.

  2. Kuganın ilk versiyonu da , son versiyonu da hoşuma gidiyor ancak 2.0 dizel motor her konuda cansıkıyor.
    Yeni seride acilen 1.6 veya 1.5 dizel otomatik kombinasyonunu çıkarması lazım.
    Bu motorlarla diğer ülkelerde satış grafiği yükseltebilir ancak Türkiye de işi çok zor

    1. 1700kg arabaya 1.5 120hp motor koyarsan ne olur düşündün mü hiç? Mecburen 2 litre motor koyuyorlar.

  3. 1.5 dizeli1700kg olmaz çünkü önden çekiş olucak en az 120kg aşağı olur tahminim ki zaten mevcut kuga 4×4 benzinlisi tam 1700kg deil!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu