Haberler

911 GT3’de manuel keyfi




Porsche, gelecek jenerasyon 911 GT3’ün hem otomatik hem de manuel vitesle satın alınabileceğini duyurdu.

Konuyla alakalı bilgilendirmede bulunan Porsche GT Bölümü Başkanı Andreas Preuninger, pistte en iyi dereceleri ve gerçek yarış kimliğini yansıtabilmek için otomatik vitesin olmazsa olmaz olduğunu belirtirken bazı müşterilerin daha fazla zevk almak için manuel vitesi tercih edeceklerini düşündüklerini belirtti.

Güncel 911 GT3’de standart olarak sunulan 7 ileri çift kavramalı PDK şanzımanın gelecek nesil GT3’te yerini manuel şanzımana bırakacağını belirten Preuninger, bu modelde 911 Carrera’da kulladıkları 7 ileri manuel şanzımanın yerine klasik 6 ileri manuel şanzımanı tercih edeceklerini sözlerine ekledi.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

4 Yorum

    1. zaten manuel halinde bu süre 4.0 gibi bir değer gene zor ama olur sorun olmaz çözerler onu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu