Dikkat ÇekenlerFeaturedTadımlıkVideolar

Bajaj Qute Re60 | İlk bakış




Merakla beklenilen küçük Hintlinin etrafında kısa bir tur

İlgili Makaleler

48 Yorum

  1. Bence türkiye trafiğine girmesi tehlikeli tek amaç ucuzluk olsaydı bütün markalar metalleri birbirine puntalayıp ortasına bir motosiklet motoru koyup satardı bu aracın Türkiye’de trafiğe çıkmasına izin verilmesi ancak insan hayatına değer verilmediğini gösterir.

  2. ABS, ESP gibi yasal zorunluluk olan donanımları barındırıyor mu? Yoksa hangi mevzuatla trafiğe çıkacak bunlar? Yazık.. Hem sürücü hem yaya güvenliğini tehlikeye atacaklar.

  3. Bunu otomobil diye isimlendirmek bence otomobil piyasasına hakaret olur bunu sanayide kaynak makinası ve yağ tenekeleriyle bende yaparim amk bu ne. Git 15 bin tl ye adam akilli bi efsane corolla al bunu 50 sefer eskitir. Havalandirma kanali bile yok yolda havasiz kalir camlarininda plastik olmasiyla havasizliktan olursun arabanin icinde

  4. Sanki üretimi yarıda kalmış gibi görünüyor. İnşaatı yarıda bırakıp kaçan müteahhit işi gibi.

  5. Bu motorsiklet güvenli olmadığı için Hindistan’da bile satılmıyor. ABS yok, yan camlar fermuar, koltuk kafaları bile yok en ufak bir kazada boyun kırılması an meselesi. 16500 liraya temiz ikinci el araba alınır, güzelce binilir bu çöpe 10000 lira bile çok.

  6. 0 km 16 bin olması diğer araçların rekabeti açısından iyi fakat o arabanın ederi hakikaten 5 bin lira.Bu fiyat ile asla tutulmaz

  7. Bu arabayı alanda bi sorun vardır tam anlamıyla bi boka benziyo on farlar eski kasa kangoo nunkine benziyo içindeki o sinyal düğmesi ve yanındaki havalandırma düğmesi de bok gibi bizde 2012 model case traktör var ondaki düğme bile daga kaliteli ve daha karakterlidir.

  8. Bu arac türkiye yollarında olmaz pestıl ederler adamı bu aracı alan arkadaslar emnıyet serıdıne gırıp cıkacak bızım halkımız da yolvercek ha yakında emnıyet serıdını bu araclar doldurur ıstanbulda , şahınlere renolara guvensız dıyoruz acaba bu arac carpısma testlerınde ne olmus goren varmı ayrıca turk halkı kobay degıldır saygılarımla

  9. ata bey madem aracı bıze tanıtmısın bırde test şürüşü ısteseydın görseydık su re 60 ı

  10. Dayıcım sen neyin kafasını yaşıyorsun ne demek kötüleme sanki araba Volvo da biz güvensiz diyoruz arabanı koltuk kafalığı yok farkındamısın ecnebilerin bilmem kaç yılında boyun kırılmasını engellemek amacı ile ortaya çıkan kafalığı 2016 yılında sıfır bir arabada olmaması direkmen küfür etmek gibi birsey arabanın ne kadar dandik olduğu her yerinden bağrıyor resmen en ufak bir kazada çok büyük sıkıntılar çıkarır bu araba bunu görmemek için kör olmak lazım sıkıntı derken maddiyat değil paranın mk CANINDAN olursun. !!

  11. Beyler bir şeyi atlamışsınız, motorsikletle karşılaştıracağınıza arabayla karşılaştırmışsınız, öyle bir motorsiklet aldığınızı hayal edin yağmur yağınca ıslanmıyorsunuz, adı araba diye geçiyor ama kesinlikle 4 teker motorsiklet bu, atv gibi mesela. Fiyatıda normal, bugün honda cbr125 in 9-10 bin lira olduğunu düşünürsek gayet iyi. Küçük beldelerde gayet iş görür ama İstanbul-Ankara gibi büyük şehir merkezlerinde tehlikeli bir araç. Ayağımı yerdem kessin yeter cümlesinin tam karşılığı bir araç.

    1. motosikletde arkadasım motor zevk ve sıkısık trafıkden kurtulmak ıcın bu arac muadılı daıhatsu lar suzukı marutıler vardı cogu kayboldu pıyasadan mesela ayagı yerden kessın yerıne hala mantıgım almıyor bu arac ben dusunulur almak ıcın ancak :((

  12. Haberlerde çıkmıştı millet hanımına falan almayı düşünüyor.. Yahu hanımı Öldürmek isteyen varsa alsın. Hanımım böyle bir tabuta bileceğine otobüs dolmuş perişan olsun daha iyi.

  13. Puhahah. Arta kalan tat salça konservelerinden araba yapmışlar hemi de radyolu.

    Naçizane önerim; ilk bakış videolarında aracı da çalıştırın, motor bloğunu da gösterin.

  14. Yaşadığım şehirdeki park yeri sıkıntısını çeken biri olarak söyleyebilirim ki tam aradığım şey… Ancak bu fiyata fazla olmuş. İkinci el Maruti falan almak daha mantıklı gibi.

  15. Bizimkiler dizisinin triportörünün 4 tekerleklisi.16,800 fiyat söylenmiş galiba.Sıfır araç adı altında fiyatı abartmışlar.İlginç.

  16. bunu yazıcağımı tahmin etmezdim bunu alıcağıma gider Suzuki carry minibüs alırım bizdeki carry kamyonette cam kalirofer avusturaydada akrabanız varsa klima opsiyonuda var modifiye konusu artık envai çeşit ben

  17. Bunun test videosunu yapsanız koysanız çok güzel olacak.Ucuz arabalar bir alternetif olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu