Haberler

BMW M4 Java Green, saldırganlığın sınırlarını zorluyor




BMW, artık özel katalogda, geleneksel M4 Coupe’nin yanında, göz alıcı yeşil renge sahip olan ve geleneksel M4’ten daha atik olması beklenilen M4 Java Green’e de yer verecek.

M4 Java Green, aynı zamanda opsiyonel olarak carbon fiber ön lip ve aynı renkle kuşatılmış böbrek ızgara ile alınabilecek. Bunlara ek olarak otomobil, aerodinamiğe katkı sağlayan carbon fiber hava giriş-çıkışlarına, gövde renginde M Performance logolu yan eteklere, Akrapovic Evolution üretimi olan 4 çıkışlı özel egzoz sistemini de içinde barındıran titanyum difüzöre sahip olacak. Otomobilin dış tasarımında göze çarpan en büyük detaylardan biri ise aracın yere basma kuvvetini artırması hedeflenen AC Schnitzer rüzgarlık.

Aracın içerisine baktığımızda köklü bir değişim görmesek de bir çok malzemenin carbonfiber olarak kullanılması ve alcantara kaplı direksiyon simidi BMW’nin zaten sevilen iç dizaynına biraz daha dinamiklik katıyor.

Stock M4 ‘te olduğu gibi 3.0 litrelik 6 silindirli turbo beslemeli motor M4 Java Green’de de kaputun altında görev yapacak. Firma tarafından performans hakkında bir açıklama yapılmasa da stock M4’ten farklı olarak bir çok carbonfiber malzemeye yer verilmesiyle hafiflemesi ve böylece atikleşmesi beklenilen Java Green’de 431 beygir güç ve 550 Nm tork üreten motora 7 ileri çift kavramalı tiptronik şanzıman eşlik edecek.

Fiyat hakkında açıklama yapıladı fakat kesin olmayan tahminlere göre M4 Java Green’e,  stock M4’ten $30,000 fazla değer biçilmesi bekleniyor.

Deniz Kara

Ehliyet almak için 2 yıl nasıl bekleyeceğimi bilmediğimden olsa gerek en büyük hobim babamın tutkunu olduğum 1973 model VosVos'unu kaçırmaktır. Büyük sevdam olan otomobiller gibi Otopark.com'un yeri de bende başkadır. Aileye editör olarak katılmanın gururu içerisindeyim. Otopark ailesine faydalı olmak dileğiyle...

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. rüzgarlık haricindeki detayları beğendim ancak bence the makinadaki m4te yer alan tarzda bir şey daha hoş duruyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu