Haberler

Bomba gibi geliyor dedik, öyle de oldu




Genesis, G90 modeli için Güney Kore’de bir günde 4.300’den fazla ön sipariş aldı. Eğer böyle devam ederse sağlam bir başlangıç yapacak gibi duruyor.

Hyundai, yeni Premium markasını 9 Aralık’ta göz önüne çıkarmayı hedefliyor. OTOPARK takipçilerine özel G90’ın kamuflajlı fotoğraflarını haftalar önce paylaşmıştık.

Hyundai sözcüsü JoongAng Daily “Yüksek fiyatlarına rağmen markamızın bu derece güzel ön sipariş aldığını görmek hem şaşırtıcı, hem de bizim için gurur verici.” sözleriyle gidişattan memnun olduğu açıkça görülüyor.

Açıklamanın devamında ise “Genesis’in başarısı, Hyundai’nin alıcı gözündeki güvenilirliğini daha da güçlendirmiştir. Biz de otomobilin teknolojisini geliştirmeye devam ediyor, müşterilerimizin önüne daha güvenli bir lüks sedan çıkartmak için çaba sarfediyoruz.” denildi.

Alınan son bilgilere göre ise Genesis G90’ın 2016 yılı içerisinde uluslararası pazara çıkması bekleniyor.

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Yakın zamanda kendini en çok geliştiren üretici markalardan bir tanesi de Hyundai. Gerçekten son 10-15 sene içindeki gelişim muhteşem derecede bana sorarsanız. i30 modelindeki direksiyon ağırlaşması, araçlarının yol tutuşlarının nispeten avrupalı rakiplerine göre geride kalması, dizel motorlarındaki yüksek tüketime rağmen bence gelişimleri muhteşem. Koreli arkadaşları tebrik etmek gerek.

  2. Haber olan araba değil zaten, haber olan marka. Ayrıca kamuflajlı fotoğraflarını da haftalar önce paylaşmıştık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu