Haberler

Camaro yılın otomobili seçildi




2016 Chevrolet Camaro güçlü rakipleri arasından sıyrılıp Motor Trend’in Altın Kaliper ödülünü alarak yılın otomobili seçildi. Dergi, otomobilin başarılı 6. nesil motorunu, üstün yol tutuşunu ve hafifleyen dizaynını övgüye layık buldu.

Dergi genel yayın yönetmeni Edward Loh, 2016 Camaro’nun dünyanın en iyi otomobillerinden biri olduğunu ve orta sınıf müşterilerin bu araca rahatça ulaşabileceğini belirtti.

Camaro bu zafere ulaşabilmek için rakipleri Audi TT, Mazda MX-5 Miata ve Mercedes AMG GT S’ye üstünlük sağladı. Ayrıca teknolojik olarak üstün Bmw 7 serisi ve Toyota Mirai’yi de geride bıraktı.

Bu prestijli ödülü kazanabilmek için finalistler; tasarım, mühendislik, güvenlik, verimlilik, fiyat ve ergonomiden oluşan 6 kategoride 9 juri tarafından değerlendirildi.(Önceki yılın kazananı Volkswagen Golf)

 

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu