FeaturedHaberler

Doğuş Otomotiv basın açıklaması




Volkswagen AG tarafından üretilen EA 189 motor tipine sahip dizel araçları kapsayan durum ile ilgili daha önce yaptığımız açıklamalarda, Doğuş Otomotiv olarak üretici firma ile konuyla ilgili kesintisiz bir iletişim halinde olduğumuz ifade edilmişti.

Volkswagen AG 25.11 tarihli basın açıklamasında; EA189 motor tipine sahip dizel araçlardaki emisyon sorununa yönelik KBA (Almanya Federal Motorlu Taşıtlar Dairesi) tarafından onaylanan teknik çözümün, Ocak 2016 tarihinden itibaren tüm pazarlarda uygulamaya alınmasının planlandığını bildirmiştir.

Avrupa pazarlarıyla eş zamanlı olacak şekilde Türkiye’de de gerçekleştirilecek uygulama ile etkilenen tüm araç sahipleriyle bağlantıya geçileceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Berk Yurtbaşı

Eli vites koluna uzanan her çocuğun hayali olmakla birlikte, debriyaj sorunlu halkımın mortgage bakımından sonunda kendilerini egzoz borusu ile intihar etmelerinden korktuğum sevda, araba sevdasına sahip adam.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. 105 beygir var zaten,giren hava akımı da kısılınca(öyle okudum çoğu yerde) artık 90 beygir felan olur heralde.Sonra gelsin 120 km’den sonra tıkanmalar…

  2. Eli vites koluna uzanan her çocuğun hayali olmakla birlikte, debriyaj sorunlu halkımın mortgage bakımından sonunda kendilerini egsoz borusu ile intihar etmelerinden korktuğum sevda, araba sevdasına sahip adam.

    Bu editör toplum sanat içindircilerden galiba..

    1. Toplum mu sanat içindir, sanat mı toplum içindir? 😀 yoksa sanat sanat için midir? Belki de toplum toplum içindir.

  3. bırakın vosvosu, porsche cayenne’de bile hile yapmışlar, şimdi aaaa bilmiyoduk oldu 😀 xD

  4. İnsanlar yeni yazılım ile sorunu halledeceklerdir hiç şüphesiz, Passat sürücüleri-patronlar ne tür seçimlerde bulunacak ben asıl bunu merak ediyorum. Yeni yazılım yeni nesil VW araçlarının garantilerini ne hale sokacak bu çok daha garip olacak. Sonuçta garantisi olmayan insanlar fazladan para ödememek için servise bile gitmiyor, ki otomobil satıcıları parayı zaten servisten kazanıyor. Avrupalı yeni araç seçiminde bulunabilir ama Türkiyeyi çok çılgın zamanlar bekliyor. 😀

  5. ben mesela arabama bunu yaptırmayı düşünmüyorum.
    herhangi bir mecburiyetim olduğunu sanmıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu