Haberler

Fiat 500e Stormtrooper tanıtıldı




Eylül 2015 itibariyle Nissan Leaf 85,952 adetlik satış rakamı ile elektrikli araç pazarında 82,261 satış adetli Chevrolet Volt’un önünde. Ardından gelen Tesla Model S ve Toyota Prius’un satış rakamları ise sırasıyla 55,520 ve 42,136 adet. Fiat 500e bu sayılara henüz yaklaşamamış olsa bile 2015 Los Angeles Auto Show’un kapılarını açmasıyla birlikte birşeyler değişebilir.

Fiat Chrysler CEO’sunun kendi açıklamasına göre şirket her üretilen 500e’den 14,000 $ zarar ediyor, ancak bunun gibi biraz daha farklı pazarlama stratejileri ile herşey daha güzel bir hal alabilir.

Bu özel Fiat 500e’nin dışında Stormtrooper kaskından esinlenilerek siyah ve beyaz dışında herhangi bir renge yer verilmemiş. Ayrıca ön cam ve kapılardaki kaplamalarla da Stormtrooper’ın kaskına göndermeler yapılmış.

İçinde de siyah ve beyaz kullanılarak konsepte uygun değişiklikler yapılan aracın deri ve alkantra karışımı koltukları bu araca özel üretilmiş. Ön konsolunda Star Wars logosuna yer verilen aracın direksiyonu da konsepte uygun olarak kaplanmış.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Fiat kendini parmaklamaya devam süt reklamlarında futbol teması işler gibi Star Wars ne alaka abi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu