Haberler

Goodyear’dan mobil şarj cihazı hediye




UltraGrip kış lastikleri ailesindeki zengin ürün gamıyla güvenli ve konforlu sürüş sunan Goodyear, kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte tüketicilerine özel bir kampanya sunuyor.

13 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında 4 adet Goodyear Ultragrip marka binek veya 4×4 kış lastiği alan herkes Goodyear Mobil Şarj Cihazı’na sahip olacak.

Goodyear, yenilikçi ve üstün teknolojiye sahip farklı araç tiplerine göre geliştirdiği ULTRAGRIP kış lastikleri ailesi ile tüketicilerine özel bir kampanya sunuyor. 13 Kasım – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, kampanyaya katılan Goodyear bayilerinden tek seferde 15” jant ve üzeri 4 adet ULTRAGRIP marka binek veya 4×4 kış lastiği alan herkes, 100 TL değerinde bir adet Goodyear Mobil Şarjı’nı ücretsiz olarak almaya hak kazanacak.

Yoldaki güvenliğimiz için büyük önem taşıyan kış lastiklerinin kullanımını özendirmek amacıyla, sıcaklığın +7 derecenin altına düştüğü bu günlerde tüketicilere böyle bir kampanya sunduklarını ifade eden Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu; “Sadece kar yağışı olduğunda değil, hava sıcaklığının +7 derecenin altında düştüğü bölgelerde yol güvenliği için kış lastikleri kullanılması önemle tavsiye ediyoruz. Kış lastiği kullanma zorunluluğu ile ilgili mevcut yasanın genişletilerek tüm araç grupları için geçerli olmasının trafik güvenliği açısından çok önemli olduğuna inanıyoruz. Kış lastiklerinde kullanılan özel kauçuk, zorlu kış koşullarında çok daha iyi yol tutuş, daha kısa fren mesafesi sunar. Bu da tüketiciler için çok daha güvenli sürüş performansı demektir” dedi.

SarıoğluULTRAGRIP kış lastiği ailesinin tüketicilere sunduğu yeni kampanya ile bu yıl zorlu kış koşullarında sürücülerin yollarının açık, hediyesi ile iletişimlerinin de kesintisiz olmasını amaçladıklarını sözlerine ekledi. 

UltraGrip Ailesi ile bu kış da güvendesiniz!

Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, sahip olduğu teknoloji ve inovasyon gücünü farklı araç tiplerine göre geliştirdiği ULTRAGRIP kış lastikleri ailesiyle ortaya koyuyor. Goodyear’ın teknoloji ve inovasyon gücüyle geliştirilen UltraGrip Performance, UltraGrip+ SUV, UltraGrip 9 ve UltraGrip 8 lastikleri, farklı araç tiplerine göre sürücülerin tüm beklentilerini karşılıyor.

Goodyear, sürücülerin lastik tercihlerini yaparken, araçlarına ve yaşadıkları şehirdeki mevsim koşullarına göre karar vermelerini öneriyor. Goodyear; kullanılan aracın yüksek performans, SUV veya 4×4 olabileceğini ve kış lastiğini belirlerken bunun göz önünde bulundurulması gerektiği konusunda sürücüleri uyarıyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu