Haberler

KTM X-BOW için WIMMER dokunuşu




Alman modifiye firması yeni bir yükseltme paketi uyarlanmış olan KTM X-BOW R makinesini tanıtıyor.

Sanki Audi’nin 4 silindirli 2.0 TFSI motorlu standart X-BOW R bir canavar değilmiş gibi WIMMER firması daha fazla güç elde etmek için motor üzerinde çalışmaya karar vermiş. Mühendisler, 300PS güç ve 400Nm tork değerleri olan makineyi 380 PS ve 500 Nm değerlerine çıkarmayı başarmışlar. Zaten bir canavar olan bu makineye yapılmış güçlendirme sonrası performans verileri 0-100 km/h’e 3.3 saniyede çıktığını gösteriyor (458 Italia 0-100km/h 3.4 saniye). 0-200km/h arasında ihtiyaç duyduğu süre ise 11.2 saniye.

Çok sayıda karbon fiber malzemeleri sayesinde X-BOW R’ın ağırlığı tam 790 kg. Aracın üzerinde TAN-EI-SYA marka alaşım jantlarıyla beraber Toyo semi-slick lastikleri ve ayrıca daha agresif bir ton sağlayan siyah egzoz sistemi kullanılmış.

Aracın içerisinde fazla değişikliğe gitmeyen WIMMER firması, deri direksiyon simidi ve siyah “premium” Recaro sport koltuklar ile noktayı koymuşlar.

WIMMER bu donanımda KTM X-BOW R için €99.999 istiyor fakat firma sınırlı sayıda üretim sunulacağı için elinizi çabuk tutmanızda fayda olduğunu belirtiyor.

Berk Yurtbaşı

Eli vites koluna uzanan her çocuğun hayali olmakla birlikte, debriyaj sorunlu halkımın mortgage bakımından sonunda kendilerini egzoz borusu ile intihar etmelerinden korktuğum sevda, araba sevdasına sahip adam.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu