Haberler

Makyajlı FF sürprizle geliyor




Ferrari, ilk dört çeker otomobili unvanını elinde bulunduran FF’in makyajlı yeni versiyonunun da atmosferik V12 motoruyla yoluna devam edeceğini duyurdu.

Konuyla alakalı açıklamalar yapan Ferrari’nin Pazarlama’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Enrico Galliera, markanın logosundaki şahlanan ‘at’a yakışır bir kalbe sahip olduğunu vurguladığı FF’in, çok özel bir sürprizle geleceğini belirtti.

Galliera’nın yaptığı bu açıklamadan sonra Ferrari forumları kasıp kavrulurken, 2016 FF’in elektrik motoruyla gelebileceği, ayrıca 660 BG güce sahip otomobilin 700 BG civarında bir güce sahip olabileceği konuşuluyor.

Makyajlı FF’deki tüm değişiklikler tabi ki bunlarla sınırlı değil. Karbon fiber tavan sayesinde hafifleyecek olan 2016 FF, hareketli aerodinamik gövde parçalarıyla da yüksek hızlarda daha kararlı bir sürüş deneyimi sunacak. Ferrari’nin yeni sekiz ileri otomatik şanzımanı ile daha gelişmiş bir dört çeker sistemine sahip olacağı belirtilen otomobilin Mart ayında gerçekleştirilecek 2016 Cenevre Motor Show’da tanıtılacağı ifade edilirken detaylı teknik verilerinin önümüzdeki aylarda netlik kazanacağı belirtiliyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. sw taraftarı biri olarak bu arabayı fazlasıyla seviyorum hem eski v12’lerden kim kaldı 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu