Haberler

Nissan ve Hoonigan drifti




Nissan ve Hoonigan güçlerini yeni bir video için birleştiriyor: Kara Cuma

İsimden pek çağrışım yapamasak da olay aslında basit, drift yapan 370Z’ler ve usta 2 şoför…

Los Angeles dışında terkedilmiş Howthonne Alışveriş Merkezi’nde çekilen bu videoda iki kez formula drift şampiyonu Chris Forsben ve Ryon Tuerck ana kahramanlarımız. Drift yapan 370Z’lerimiz ise 1000HP (745 kW) gücündeler. Video kalitesi alıştığımız videolardan biraz farklı, 360° kamerayla çekilen videoda her saniye heyecanı hissedebiliyorsunuz.

Yer yer şoförler kendilerinin de korktukları yerler olduklarını dile getirirken, işlerinde uzman olduklarını videoyu izlerken anlayabiliyorsunuz.

İyi seyirler…

 

Mehmet Önge

Gençliğinin baharında, Pamukkale Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği bölümünde okumaya çalışan bir kardeşinizim ben de. Çok değil yaklaşık 10 sene önce babamın aldığı 2000 Megane'la başladı araba tutkum. 2 yıl önce Youtube'da şans eseri And abinin videosuyla ailenin sanal üyesi oldum. Ailesinin gerçek üyesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Kardeşim herkese haber editör tarafından veriliyor, 60 kisiye 2 günde bir haber vermek basit iş değil hataların olması çok normal

  2. Nissan ve Hoonigan güçlerini yeni bir video için birleştiriyor: Kara Cuma
    İsimden pek çağrışım yapamasak da olay aslında basit, drift yapan 370Z’ler ve usta 2 şoför…
    Los Angeles dışında terkedilmiş Howthonne Alışveriş Merkezi’nde çekilen bu videoda

    KARA CUMA NEDİR?

    Kara Cuma’nın nasıl ortaya çıktığıyla ilgili farklı rivayetler bulunuyor. Bunlardan en yaygın olana göre, Philadelphia’da ilk kez 1961 yılında alışveriş nedeniyle ortaya çıkan kaos ortamı ve trafik, o gün gazetelere ‘Kara Cuma’ tanımlamasıyla manşet oldu. Bu sayede bir kalıp haline gelen ‘Black Friday’, markaların tüketimi artırmak ve iskontolu ürünlerin satışını sağlamak için kullandığı bir Reklam haline geldi.

    http://www.dailymotion.com/video/x2b9l8l_black-friday-kara-cuma_tech

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu