Haberler

Nissan’dan yılın son fırsatı




Japon otomotiv devi Nissan, Kasım ayında Micra, Juke, Qashqai ve X-Trail sahibi olmak isteyenlere birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Micra ve Juke modelleri için yüzde sıfır faiz fırsatı, Qashqai ve X-Trail modellerinde ise 50 bin TL krediye 20 ay vade ve yüzde 0,89 faiz imkanı bulunuyor.

Nissan, sevilen modelleri arasında yer alan Micra, Juke, Qashqai ve X-Trail için yıl sonuna özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Şehrin vazgeçilmezi Micra için 12 bin TL krediye 12 ay yüzde sıfır, şehrin haylazı Juke için 14 bin TL krediye 14 ay yüzde sıfır faiz imkanı bulunuyor.

Qashqai ve X-Trail modellerinde 50 bin TL krediye 20 ay vade ve yüzde 0,89 faiz fırsatı sunuluyor.

Türkiye geneline yayılmış Nissan yetkili satıcılarına gelenler, Kasım ayı sonuna kadar bu cazip fırsatlardan yararlanabilecekler. Crossover segmentinin öncüsü Qashqai 73 bin 590 TL, X-Trail 108 bin 990 TL, Juke 56 bin 590 TL ve şehrin vazgeçilmezi Micra 43 bin 950 TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Nissan Motor Company Hakkında

Merkezi Japonya’nın Yokohama kentinde bulunan Nissan Motor Co. Ltd. Japonya’nın en büyük ikinci otomotiv şirketidir. Renault-Nissan İttifakı’nın bir parçası olan ve dünya genelinde 247 bin 500’den fazla çalışanı bulunan Nissan, 2014 mali yılı içinde 5.32 milyon araç satış gerçekleştirip, 11.38 trilyon Japon Yeni (103,6 milyar dolar) gelir elde etti. Nissan, Infiniti ve Datsun markaları altında atmıştan fazla modelden oluşan zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Nissan Motor Co. Ltd. sıfır emisyonlu mobilite konusunda da dünya lideri konumundadır.

Avrupa’da Nissan 

Nissan; yurt dışında üretim yapan ve Avrupa’da varlık gösteren otomotiv firmaları içerisinde Avrupa’da en kapsamlı yaygınlığa ve istihdama sahip olan üretici firmalardan biridir. Lokal bazlı dizayn, AR-GE, üretim, lojistik, satış ve pazarlama operasyonlarında 17 bin 600’den fazla personel istihdam etmektedir. Nissan’ın İngiltere, İspanya ve Rusya üretim tesislerinde geçtiğimiz yıl; mini MPV, ödüllü Crossover, SUV, ticari araçlar ve ‘en popüler elektrikli araç’ olan Nissan LEAF de dahil olmak üzere 675 binden fazla araç üretilmiştir.Avrupa’da 23 yenilikçi ürünüyle, başta İngiltere ve Rusya olmak üzere Almanya, Fransa ve İtalya gibi önemli pazarlarda başarıyla yer almaktadır.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu