Haberler

Pirelli ve Shell “Önce güvenlik” diyor




Pirelli ve Shell ortaklığıyla 25 Ekim-25 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanya kapsamında emniyetli sürüşe yönelik lastik güvenliği uygulaması hayata geçirildi. Tüketici faydasına yönelik gerçekleştirdikleri kampanyalarla öne çıkan Pirelli ve Shell, lastik güvenliğine dikkat çekiyor.

Pirelli ve Shell işbirliğinde gerçekleşen, 25 Aralık tarihine kadar devam edecek olan ve Pirelli marka otomobil, SUV ve hafif ticari araç lastiği satın alan tüketicilerin Shell’den 14, 16 inç jantlar için 50 TL; 17inç ve üzeri jantlar için ise 100 TL değerinde hediye yakıt kazandıkları kampanyasında, lastik diş derinliği ölçümü uygulaması başlatıldı. Kampanya süresince ayrıca, 4 adet lastik alan 3 kişi de çekilişle sürprizlerle dolu Barselona seyahatine katılma şansı elde ediyor.

25 Ekim’de başlayan kampanyanın kısa sürede büyük bir ilgi gördüğünü söyleyen Pirelli Ticaret Direktörü Livio Magni, “Shell markasıyla hayata geçirdiğimiz bu kampanya, ekonomik anlamda tüketicilerimize avantaj sağlıyordu. Buna şimdi bir de güvenlik kazanımını eklemek istedik. Lastik güvenliği özellikle içinde bulunduğumuz mevsim koşullarında çok daha dikkat edilmesi gereken bir konu. Hava ve yol şartlarının değişkenlik gösterdiği bu dönemlerde, doğru lastik kullanımı, telafisi mümkün olmayan sonuçların ortaya çıkmasının önüne geçebilmektedir. Bu amaçla bu çalışmayı kampanyamıza ekledik” dedi.

Kampanyadaki uygulamanın emniyetli sürüşe dikkat çekeceğine inandıklarını belirten Shell Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz ise “İşbirliğimizin temelinde tüketici faydası ve müşteri memnuniyeti ilkeleri yatıyor. Ekim ayında hayata geçirdiğimiz kampanya da bunun bir örneği. Şimdi buna farklı bir değer daha katıyoruz. İstasyonlarımıza gelen misafirlerimizin araç lastiklerinin lastik diş derinliğini ölçerek kendilerini lastik güvenliğiyle ilgili bilgilendiriyoruz. Shell’e Hoş Geldiniz müşteri deneyimi programımız kapsamında uygulanan bu işlemle, misafirlerimizin yakıt alımları sırasındaki bekleme sürelerinde bu kontrolü onlara ücretsiz olarak sunuyor, onların emniyetinin bizim için ne kadar önemli olduğunu ifade etme şansı buluyoruz” şeklinde bilgi verdi.

Shell’in Bursa, İzmir, Adana, Ankara ve İstanbul’daki 12 istasyonunda başlatılan uygulamada iki haftada 1.605 adet aracın lastik diş derinliği ölçüldü.

Emre Girit

2000'li yılların başlarında, henüz çocukken E46 M3 ile başlayan otomobillere olan merakım, zamanla bir tutkuya dönüştü. Halen karakter sahibi otomobilleri yaşamayı ve yaşatmayı, otomobil kullanırken limitleri zorlamayı büyük bir keyifle devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu