Haberler

Roewe Vision R kendini göstermeye başladı




Çinli otomobil üreticisi Roewe, Guangzhou Motor Show öncesi yeni konsept aracı olan Vision R’ın ilk çalışmalarına ait konsept resimlerini yayınladı.

Guangzhou Motor Show’da 20-29 Kasım arası gösterilmesi planlanan aracın ilk resimlerinden görüldüğü kadarıyla Vision R ön tarafındaki geniş ön ızgarası ve keskin led farları ile dikkatleri çekiyor. Aracın yan profilinde ise yumuşak ve sportif çizgiler ile eğimli tavanıyla 2 kapılı bir sportif coupe araç olduğunu çok rahat gösteriyor. Vision R’ın arkasında ise kendini belli eden difüzörü ile çift çıkış egzozu alt tarafında sportif ruhunu gösterirken C şeklindeki ince arka stoplarıyla tasarımını tamamlıyor.

Roewe Vision R’ın konsept resimlerini iç tarafını detaylı göstermemesine rağmen 2+2 koltuk düzeni olan araç geniş ekranı ve sportif koltukları şuanda görülebilenler arasında.

Her ne kadar aracın gerçek fotoğraflarını göremiyor olsak ta araç Guangzhou Motor Show fuarındaki gösterimine girmeden önce bize kendisi hakkında ipuçları sunarken aynı zamanda markanın yeni tasarım dilinin geleceğini göstermesi açısından önem taşıyor.

Roewe Vision R’ın yeni konseptiyle selefi Roewe 750’nin yaşlanan tasarımına çare olması bekleniyor. Roewe 750, 2006 serisinden beri üretilen bir otomobil olmasına rağmen temelinde 1999 yılından Roewe 75’i barındırıyor. Vision R konsepti ile birlikte Roewe firması da çağa ayak uydurmaya çalışacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu