Haberler

Tofaş’tan Hack-Auto ile gençlere kariyer fırsatı




Otomotiv sektöründe kariyer hedefleyenlerin, sektörü yaşayarak deneyimleyeceği, kendi potansiyellerini ve TOFAŞ’ı keşfetme fırsatı yakalayacağı ‘Hack-Auto Management’ etkinlik ve kariyer kampına başvuru süreci başladı. Sektörde kendilerine yer edinmek isteyen adaylar için Hack-Auto Management’a başvuru süreci 29 Kasım’a kadar devam ediyor.

Tofaş’ın organize ettiği online iş yönetimi oyunu ve ertesinde düzenlediği kariyer kampı programı ‘Hack-Auto Management’ (Hack-Auto Yönetim) organizasyonuna başvuru süreci başladı.

29 Kasım’da sona erecek online başvuru sürecinin ardından başvurusu kabul edilen 400 kişi, gerçek iş ortamının sunulacağı bir iş yönetim oyununa katılacak. Otomotiv sektörünün temel dinamiklerini içeren, ticari ve finansal kararların alındığı, iş süreçlerinin yönetildiği ve bunların neticesinde çıkan sonuçların değerlendirildiği, web üzerinden oynanan, bu oyuna katılımcılar Tofaş yetkilileri tarafından seçilecek.

Analitik düşünme, strateji geliştirme, fırsatları görme/değerlendirme ve ticari bakış açılarının değerlendirilmesi sonucunda başarılı bulunan 50 kişi, final oyunlarına katılmak üzere Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasına davet edilecek. Fabrikada iki gün sürecek olan kampın ardından, final oyunlarında başarılı olan genç yetenekler sürpriz ödüllerin sahibi olacak. Final oyunlarında katılımcıları Tofaş’ın farklı departmanlarından koçlar desteklerken Tofaş İnsan Kaynakları İşe Alım Yetkilileri de tüm süreci takip edecek.

Hack-Auto Management’a başvurular http://hack-auto.com/management/web sitesi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

enescakiroglu

Bahçeşehir Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunuyum. Otopark.com ile tanışmam panpalar videolarıyla oldu. Otomobil aşkı, daha konuşmayı öğrenmeden önce annemin benim fren sesi yapmaya çalıştığımı fark etmesiyle başlamış.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu