Haberler

Toyota’nın Kasım kampanyası




Toyota’nın Kasım ayı kampanyası büyük avantajlar sunmaya devam ediyor. Kasım ayı boyunca eski otomobilini yeni bir Toyota ile değiştirmek isteyenlere 8 bin TL’ye varan takas indirimleri uygulanıyor. Marka farkı gözetmeksizin eski otomobillerini üstün teknoloji ürünü bir Toyota ile yenilemek isteyenlere sunulan büyük takas indiriminin yanında Toyota’nın özel indirimleri de Kasım kampanyasında yer alıyor.

Donanım seviyesi ve özellikle yüksek güvenlik özellikleriyle sınıfında ayrıcalıklı bir konuma sahip olan Yaris 44 bin 100 TL’den, Yeni Auris 54 bin 800 TL’den ve dünyanın en çok tercih edilen otomobili ünvanıyla rekoru elinde bulunduran Corolla ise 57 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarının yanında ekstra 3.000 TL takas indirimi ile Kasım kampanyasındaki yerini alıyor. Sürüş konforu, sessizliği ve çevreci özellikleriyle tam bir şehir otomobili olan Yaris Hybrid’de de sunulan indirimlerle birlikte 5 bin TL’lik ekstra takas indirimi de bulunuyor. Prestij ve konforun simgesi Yeni Avensis 82 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarına ek olarak 7 bin TL’lik takas indirimiyle dikkat çekerken, RAV4’teki takas indirimi 8 bin TL’ye ulaşıyor. Ayrıca, Auris Touring Sports ve Verso’nun anahtar teslim fiyatları üzerinden yine 3 bin TL’lik takas indirimi sunuluyor.

“Kasım’da Toyota’da avantajlar bir başkadır” dedirten kampanyadan yararlanmak isteyenleri; Toyota Finans’ın 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri ve uygun şartlardaki yüzde 1,27’den başlayan faiz oranları bekliyor. Toyota Finans Sistemi’nin çok cazip avantajlarıyla Toyota’larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2016 yılının Haziran ayında başlayabilecekler.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu