Haberler

Volkswagen Beetle Dune konsepti gerçek oldu




Volkswagen, Los Angeles Auto Show’u beklemeden Beetle Dune modelini görücüye çıkardı.

Daha önce Dune konseptiyle ipuçları yayınlanan üretim modeli, ilhamını “Baja Bug” araçlardan alıyor. Bal peteği şeklindeki ızgaraları ve alüminyum darbe koruyucularıyla sportif bir ön yüze ev sahipliği yapan otomobilin arkasına doğru ilerlerken parlak alüminyum yan marşpiyelleri, siyah renkli çamurluk çerçevelerini ve Dune logolu grafikleri görüyoruz.

Yeni bir arka tampon tasarımına sahip model, LED stop grubuna ve bagaj kapağında bir spoilere yer veriyor. Diğer detaylar arasında arttırılan yükseklik ve geniş yanaklı 4 mevsim lastiklere sarılı Canyon stili 18 inçlik jantlar bulunuyor. Alıcılar ayrıca opsiyonel aydınlatma paketi ile Bi-Xenon farlara, LED gündüz aydınlatmasına ve LED plaka aydınlatmasına sahip olabiliyor.

İç mekana geçtiğimizde, deri kaplı çok fonksiyonlu direksiyon ve turuncu renkli dikişlere sahip spor koltuklar bizi karşılıyor. MIB II bilgi/eğlence sistemi ile donatılan Beetle Dune, 6.3 inç boyutundaki ekranında Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğu sunuyor. Opsiyonel olarak satılan teknoloji paketini tercih eden müşteriler ise Climatronic çift bölgeli otomatik klima kontrol sistemi, Fender imzalı premium ses sistemi, “KESSY” anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi ile sunroof donanımlarına sahip oluyor.

Gücünü 1.8 litrelik dört silindirli TSI motordan alan model, 170 bhp (126 kW) maksimum güce ve 249 Nm (184 lb-ft) maksimum torka sahip. Bu motora bağlı tercih edilebilen tek şanzıman seçeneği ise 6 ileri otomatik.

2016 Volkswagen Beetle Dune Coupe, gelecek yıl satışa çıkacak ve daha sonra Beetle Dune Convertible modeli de ürün gamına eklenecek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu