Haberler

Yeni Astra Altın Direksiyon ödülünü aldı




Yeni Astra “Altın Direksiyon Ödülü 2015” ile 1978’de Senator A ile başlayan ve elli (50) yılda 16’nın üzerinde ödül ile devam eden geleneksel başarısını sürdürmüş oldu.

Zengin donanımları ve çeşitli motor seçenekleriyle Kasım ayında ülkemizde satışa çıkan Yeni Astra kompakt sınıf kategorisinde birincilik elde etti. Ödüllü Led-Matrix far teknolojisi, 200 kilograma kadar hafifleyen gövdesi, atletik tasarımı, üst segment otomobillerde bulunan özellikleri, yeni nesil motorları ile Yeni Astra, “Altın Direksiyon 2015”ödülüne layık görüldü.

Opel Türkiye Genel Müdür Özcan Keklik “Avrupa’da geniş bir okuyucu kitlesinin oylaması ve aynı zamanda tasarımcılar, editörler ve yazarlardan oluşan jüri üyesinin katılımı sonucunda belirlenen bu önemli ödülü Yeni Astra’mızın kazanmasından gurur ve mutluluk duyduk. “Altın Direksiyon Ödülü” emeklerimizin karşılığını aldığımızın göstergesi. Yeni Astra hafifliğin, yüksek verimli motorların, daha iyi donanımın, lüks sınıftan alınan özelliklerin, standartları değiştiren bağlanabilirliğin ve örnek gösterilecek kalitenin bileşimi diyebiliriz. Teknoloji, tasarım ve konfor anlamındaki başarısı ve iddiası da böylelikle perçinlenmiş oluyor. Opel markamız öncü modelimiz Astra ile atakta” dedi.

Furkan ALPERGİN

1988 doğumluyum. Uluslararası Ticaret mezunuyum. Kendimi bildim bileli otomobille yatıp kalkan, otomobillerden kopamayan biriyim. Otomobilin, bir ihtiyaçtan ziyade daha çok bir tutku ve bir yaşam tarzı olduğuna inanırım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu