FeaturedHaberler

Yeni Cruze makyajdan nasibini aldı




Chevrolet 2016 ilkbaharında Amerika’da satışa sunulacak Cruze’un fiyatını $17,495 olarak belirledi.

Chevrolet araçla ilgili tüm detayları henüz vermedi ancak giriş donanım seviyesindeki Cruze L’de geri görüş kamerası, 7 inçlik Android & Apple uyumlu MyLink bilgi-eğlence sistemi standart olarak sunulacak.

Araç gücünü 1.4 litrelik turbo bir üniteden alıyor ve bu motor 155 hp güç, 240 Nm tork üretiyor. 6 ileri manuel vitese sahip olan aracın 0’dan 100 km/s hıza ulaşması 8 sn sürüyor.

Orta donanım seviyesindeki Cruze LS’in fiyatı $18,995 iken $1000 ekstra ödeme ile otomatik şanzıman almak mümkün. Cruze LT $21,995’dan ve Cruze Premier ise $23,995’dan satışa sunulacak.

Yüksek iki donanım seviyesinde LED gündüz farlarına ve Xenon farlara yer verileceğine değinen Chevrolet ayrıca Premier donanım için özel dizayn tampon, 18″ jant ve arka spoilerden oluşan RS paketinin geleceğini de müjdeliyor.

Makyajdan nasibini alan Cruze her nekadar cezbedici görünse de Chevrolet’in Avrupa pazarında hayal kırıklığı yaşamasından dolayı yeni model satışlarını durdurduğunu belirtmesi Cruze severler için hayal kırıklığı olacağa benziyor.

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Altyapı Opel biliyoruz da (hatta dış tasarım Astra Sedan), konsol Ford Focus olmuş yaw 🙂

  2. Astra sedana elantra kivrimi koymuslar. Ici de focusdan almislar gibi. Ayrica on panjur onceki model gibi guclu durmuyor. Cok amerikanvari ve siradan duruyor. Avrupada tutmamasi normal

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu