Haberler

V2 CHALLENGE’da ikinci yarış sonuçları




Yerli yarış otomobili VOLKICAR’la düzenlenen, Türkiye’nin amatörlere yönelik en başarılı yarışı V2 Challenge’ın ikinci raundu Körfez Pisti’nde gerçekleşti. 17 yaşındaki genç yetenek Onat Telkenar yarışı birinci bitirdi. İkinci Berk Durak, üçüncü ise Can Altınok oldu. İlk yarışın galibi ve genel klasman lideri Serhan Kayalar ise yarışı dördüncü tamamladı.

Fenerbahçe’ li futbolcu Gökhan Gönül’ ün eşi Hatice Gönül, V2 Challenge’da ikinci yarışı tamamladı. Üç yarıştan oluşan V2 Challenge’ın tek kadın pilotu Hatice Gönül, son yarışı da tamamlayarak otomobil sporlarına hızlı bir giriş yapmayı planlıyor.

19 Aralık’ ta gerçekleşecek olan son yarış için rekabet oldukça artmış durumda. Kayalar hala lider durumda iken, ikinci Aydıncan Ataberk ile üçüncü Onat Telkenar arasında sadece bir puan fark bulunuyor. V2 Challenge’ ın ikinci yarışında üçüncü olan Can Altınok, ilk üç sıradaki gençleri son yarışta zorlamak hedefinde.

Volkan Işık Akademi tarafından organize edilen V2 Challenge, 3 ayaktan oluşuyor ve son yarış 19 Aralık tarihlerinde düzenlenecek. V2 Challenge yarışları sonunda ilk üç basamağı elde eden pilotlar para ödüllerine kavuşacak. Birinci olan pilot 6.000 TL, ikinci olan 3.000 TL ve üçüncü olan da 1.000 TL’lik para ödülünü kazanacak. V2 Challenge’ın birincisini 3 yarıştan toplanacak puanlar belirleyecek.

V2 Challenge İstanbul Yarış Tarihleri

29 Kasım 2015 Pazar

6 Aralık 2015 Pazar

19 Aralık 2015 Cumartesi

Gökmen Çolak

1 Ağustos 1995 Kartal doğumluyum. Namık Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Arabalarla olan bağım küçük yaşlardan beri boş vakitlerimi Kartal Oto Sanayideki dükkanımızda geçirmeme dayanır. Bu nedenle çok küçük yaşlardan beri direksiyon başındayım. Ayrıca koyu bir motosiklet tutkunuyum. Araç olarak Honda S2000'in hayranlarındanımdır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu