Haberler

2017 Lincoln Continental “iç”ini döktü




2017 Lincoln’nün bir kaç gün önce dış yüzü casus fotoğraflarla ortaya çıkmıştı şimdi ise yeni çekilen casus fotoğraflarla birlikte, gelecek olan lüks sedanın iç görünüşü hakkında daha derin bilgi edinmemize yardımcı oldu. İçeride mavi deri ve alkantara döşemelerin geniş gösterme özelliğine rağmen Lincoln’nün stilistlerinin kullandıkları renklerin tonları kabine siyah ve karanlık bir hava vermiş. Krom parçalar; konseptindeki kadar baskın olmasa da arabanın tasarımını oluşturan hatlarında kullanılan kromlar, konseptten çok geri kalmıyor ve içindeki ahşap malzemeler ona görsel bir çekicilik kazandırıyor.

Kabin tasarımı yapılırken konsepte sadık kalınmış. Bilgi-Eğlence sistemi ve sistemin sol tarafına dikey bir şekilde konumlandırılan sistem kumanda düğmeleri konsolun en üst tarafında yer alıyor. Orta konsol; yukarıdan aşağıya doğru, Bilgi-Eğlence sisteminden sonra açılı bir şekilde konumlandırılmış klima ve radyo kumandaları ile devam ediyor.

Ayrıca iç görünüşünü ele veren casus resimlerin yanı sıra çekilen dış görüntüler bize Lincoln’nün dış görünüşü hakkında da bilgiler edinmemizi sağlıyor. Lincoln’nün amblemi krom malzemeden yapılmış ve ızgaranın altındaki parçanın, amblemden daha parlak olması farkına daha rahat varılmasını sağlıyor. Aynı zamanda resimlere yakından bir bakışla, omuz çizgisi boyunca uzanan el tutamakları hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Continental’in ocak ayındaki Detroit Auto Show’da lansmanı yapılması bekleniyor.

 

enescakiroglu

Bahçeşehir Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunuyum. Otopark.com ile tanışmam panpalar videolarıyla oldu. Otomobil aşkı, daha konuşmayı öğrenmeden önce annemin benim fren sesi yapmaya çalıştığımı fark etmesiyle başlamış.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu