Haberler

2017 Model Nissan GT-R Kaliforniya’da görüntülendi




2017 Model Nissan GT-R, Kaliforniya’da test edilirken casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Bakıldığında hemen tanınabilen, güncellenen model çok fazla bir değişikliğe uğramamasına rağmen kamuflajın altında saklanan, ufak değişimler geçirmiş olabilir. Kamuflajın altındaki hiçbir şey ben yeniyim diye bağırmıyor ama yeni stop lambaları kendini bir nebze belli ediyor.

Bu noktada model hakkında çok az şey biliniyor ama kısa süre önce Nissan GT-R Programı’nın Yöneticisi Hiroshi Tamura arabanın yol tutuşunu, sürüş kalitesini ve izolasyonunu, titreşim ve sertliği (NVH) seviyelerini geliştirmek istediklerini söyledi. Bunlar modelin yeniden ayarlanmış bir süspansiyon sistemi, gözden geçirilmiş bir direksiyon sistemi ve arttırılmış ses yalıtımı malzemeleri ile donatılabileceğini akla getiriyor.

Tamura ayrıca GT-R’ı üst düzey müşteriye hitap eden bir araç haline getirmenin kendi arzusu olduğunu söyledi böylece GT-R ”yalnızca gösterişli değil, gerçek bir premium” olacak. Bu imalar belirsizliğini koruyor ama Tamura, GT-R Egoist Edition’un neler bekleyebileceğimiz hakkında iyi bir örnek olduğunu söyledi. Bu özel model 2010 yılında tanıtıldı ve premium deri döşemeyle bir ”Wajima Maki-e” direksiyon amblemi ve ”her sürücünün sürüş pozisyonuna göre ayarlanmış” bir Bose müzik sistemiyle karakterize edilmişti.

Aracın çift turbolu 3.8 litrelik V6 motoru kullanılmaya devam edecek gibi gözüküyor ama  ilerleyen zamanlarda herhangi bir performans gıdıklamaları olacak mı göreceğiz. Şu an da motor standart modelinde 545 beygirlik bir güç barındırmakla beraber NISMO versiyonunda 600 beygirlik bir güce sahip.

 

ramazanyikici

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim.Büyük bir F1 hayranı olmakla birlikte, Otopark'ın otomobil sevgisini arttırdığı binlerden biriyim.Bir BMWhayranıyım, daha ötesi değil.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. ucundan cok az minicik makyajlanmış demeyeceğim “daha çok rötuşlanmış” demek daha mantıklı geliyor. harici bir şey görmek zor…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu