FeaturedHaberler

Bentley Bentayga karşınızda!




Bentley yeni Bentayga’yı bir video ile lanse etti. Bu sefer üretim bandından kesitlerle Bentayga tanıtılmış.

Hatırlayacağımız üzere 2012 Geneva Motor Show’da Bentley EXP 9 F konseptiyle SUV hakkındaki niyetini belirtmişti fakat otomobil dış tasarımıyla negatif bir geri dönüş almıştı. Bunun üzerine tasarım yenilendi ve Bentayga ortaya çıktı.

Bentayga en pahalı SUV ünvanına sahip ve Bentley’in bu türde ilk üretimi olacak, model dizel motorla karşımıza çıkacak. Bu sadece buzdağının görünen yüzü ki daha ateşli coupe-ified versiyonun gelecek yıl çıkacağı söylentiler arasında. Bu küçük SUV’un beklenen üretim modelinin çıkış tarihi ise 2018 gibi duruyor.

Bentayga, önceki konseptinden daha iyi duruyor ve hala baktığınız zaman içinizde karışık duygular meydana getiriyor. İç mekan ise gerçekten etkileyici. Peki böyle bir güzelliğin fiyat etiketi ne olacak derseniz €300,000 civarında başlayacak. Ülkemize gelirse yaklaşık 2,5-3 milyon Lira’ları bulabilir. Rakipleri ise şu anda Aston Martin DBX ve Lamborghini Urus gibi gözüküyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. VAG bütün modellerinde aynı direksiyonu mu kullanıyor yoksa bana mı öyle geliyor? R8’den tut Leon’a, Bentayga’ya hepsinin direksiyonları neredeyse birbirinin aynısı. Direksiyondaki tuşların konumları, alt kısım vs. hepsi birbirine benziyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu