Haberler

‘Hızlı ve Öfkeli’ Jetta satılık




Bu güzel ve muhteşem otomobil ”Hızlı ve Öfkeli”de kullanılan Paul Walker imzalı orijinal Volkswagen Jetta, şu anda sahibi ”Malcolm in the Middle” yıldızı Frankie Muniz aracı açık artırmaya çıkarttı.

İşin garibi Muniz’de muhtemelen bir Toyota Celica vardı ama Jahnny Tran bir yarışta kazandığı bilinen arabayı ona satmadı sadece kullanmasına izin verdi, o meşhur sahneyi izlerken daha iyi hissediyoruz:

1995 Jetta 2.0 litre dört silindirli bir motor ve otomatik şanzıman ile geliyor. Görünüşe göre bir çok modifiye yapılmış. Ama hala Paul Walker, Chad Lindberg ve filmin yönetmeni Rob Cohen tarafından imzalı şekilde ve bunun büyük bir anlamı var.

Otomobil bir Playstation 2 ile donatılmış ve satış bedeli: Paha biçilemez.

Ahmet UZUN

1994'te Kahramanmaraş'ta doğdum. Şu an Piri Reis Üniversitesi'nde eğitimime devam ediyorum. Otomobillere olan tutkum kendimi bildim bileli var ve artarak devam ediyor. Sıkı bir Alfa Romeo ve BMW hayranıyım.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Allah’ını seven şu arkadaşa sözlük atsın, google terk haber girecekseniz hiç girmeyin, editörlük bu değil!!!!

    1. Haberin orijinal kısmından anlaşılabildiği kadar çevirebildim ilk defa haber girmiyorum en anlaşılabilir şekliyle aktardım.

      1. Kendi anladığını çevirmişsin. Şunu bir arkadaşına okut da , Türkçenden ne anlamış soruver 😉 😉 ingilizce bilmen zorunluluk değil ama yarım ingilizceyle site içeriğini katletmemek zorunluluk kardeşim, bir takipçi olarak kaliteli içerik görmek istiyorum, girilmiş olsun diye girilen haberler değil 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu