Haberler

SLC gece paketini gösterdi




Mercedes’in genç coupe modeli SLC (eski adıyla SLK) tanıtıldıktan birkaç hafta sonra opsiyonel Gece Paketini de görücüye çıkardı.

Ekstra ücret karşılığında alınabilen bu paket kozmetik değişikliklerle Daimler’in coupe modelini biraz daha heyecanlı hale getiriyor. Gece paketi SLC 180, SLC 200, SLC 250d, SLC 300 ve serinin top modeli AMG SLC 43 ile alınabilecek.

AMG olmayan modeller parlak siyah aksamlı havalandırma deliklerine, krom ile biten “elmas” radyatör ızgarasına ve siyah krom kaplı egzoz borularına sahip olacak. Bunlarla birlikte 225/40 ZR18 ön, 245/35 arka lastikler ve 18 inçlik çok kollu parlak siyah cilalı AMG jant setlerini de tercih edebilirsiniz.

SLC 43’teki gibi Gece Paketi’nde de parlak siyah ön spliter, benzer görünümde yan aynalar ve difüzörler mevcut. Son rötuş olarak, AMG sport egzozu siyah krom borularla tasarlanmış durumda.

Mercedes SLC (R172)’nin yurtdışı fiyat detayları Ocak ayı ortasında satışa sunulacağı zaman açıklanacak.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu