Haberler

Aston Martin’li F1 hayalleri




Force-India ile işbirliği içinde olarak Formula1’e geri döneceği haberlerini bu aralar sık sık duyduğumuz İngiliz beyefendisi Aston Martin’de yeni gelişmeler var.

SkySports’un haberine göre son yönetim kurulu görüşmesinde çıkan söylentiler sevenleri için malesef çok da iç açıcı değil. Şirket hissesinin büyük bir bölümünü oluşturan Kuveytli ve İtalyan ortakların öngörüleri ve şirketin CEO’su Andy Palmer öncülüğünde yapılan araştırmalar Aston Martin’in Formula1’de faaliyet göstermesinin şirketin satışlarında ve marka değerinde çok büyük ölçüde artışa neden olmayacağını gösterdi. Geçtiğimiz aylarda James Bond serisinin son filmi olan Spectre ve Çinli teknoloji şirketi LetV ile yürüttüğü elektrikli otomobil çalışmaları ile markanın reklamının yeterince yapıldığını düşünen yöneticiler yine de kesin bir şekilde Formula1’den vazgeçtiğini belirtmediği için sevenlerinin ünlü İngiliz Yeşili’ni tekrardan pistlerde görme umutları sürecek gibi.

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu