Haberler

Bir garip Mercedes reklamı




Her sene büyük bir başarı ile düzenlediği Mercedes-Benz Fashion Week ve yaptığı otomobil tasarımları ile modanın ne kadar içinde olduğunu az çok bildiğimiz Mercedes yeni SL-Class için çektiği reklamı çok uç noktalara taşımış. Daha çok eldivenlerde veya günlük hayatımızda kullandığımız araç gereçlerin kaplamasında kullanılan ”Latex” maddesi ile biraz fütüristik bir o kadar da fetişist bir reklam ortaya çıkartmış Alman moda gurusu. Reklam filminin etnik kökeni ise baya farklı. Başrollerde yeni yüzüyle karşımıza çıkan Alman SL-Class ve Rus manken Natasha Poly yer almakta tabi ikisi de latex kaplı. Reklam filminin diğer firmalarınkinden bir hayli farklı ve seksi olması ise şimdiye kadar sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Moda konusunda ne kadar iddialı olduğunu bu seferde kanıtlayan Mercedes bu tavrını sürdüreceğe benziyor.

https://www.youtube.com/watch?v=GIO8cpiEG0U

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Boyle adami epilepsi yapan ne oldugu belirsiz reklamlar yap, sonrada kurumsal degil diye otopArka arac verme. Bak şu işe sen ya.

  2. bizim jargona göre “yılan gibi” demek istemiş ama araba ortada yok, geriye yılan gibi olan tek şey kalıyor 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu