Haberler

Bir Lamborghini nasıl kullanılmalı




Ajandanızı ve hatırlatıcılarınızı hazırlayın! Lamborghini dört kıtada gerçekleştireceği pist sürüş günleri takvimini açıkladı.

Kış akademisi için sezon Şubat ayının sonlarında Livigno/ italya’da baslayacak. Katılımcılar bu programda buz üzerinde sürüş teknikleri ile sınanacaklar. Program ilk adresinden sonra Aspen/ Colarado’ya gidecek.

Pist akademisi ise Avustralya’daki Phillip adasında başlayacak ve Italya’daki Imola Pisti ile devam edecek. Bu noktadan sonra Lamborghini Blancpain Super Trofeo serisinin avrupa etapları ile kesişecek olan program, katılımcıların Nurburgring/ Almanya ve Valensiya/ İspanya pistlerini ziyaretleri ile devam edecek. Laguna seca ve Lasvegas pistleri ise organizasyonun Amerika ayağına ev sahipliği yapacak.

Tüm bu organizasyonun hedef kitlesi yarış pilotu olmak isteyen sürücüler olup “The pilota Lamborghini competitive program” gerçek bir yarış organizasyonunu simule etmekte olup bununla birlikte amacı katılımcılarına farklı sürüş disiplinlerinde yarışma ruhunu tecrübe ettirmek.

2000 katılımcının kayıt yaptırması beklenen organizasyonda sürücüler gruplar halinde slalom, hızlanma, frenaj ile arkadan savrulma disiplinlerinde kendilerini Lamborghini Aventador lp 700-4 yada Huracan modellerinin direksiyonunda bulacaklar.

2016’da gerçekleşecek bu programda Avrupa, Amerika, Asya ve Avustralya’nın en prestijli pistlerinde 20’den fazla organizasyon düzenlenecek. Buralardaki sürüş günlerine ilaveten programda Lamborghini fabrikası ve müzesi ziyaretleri de yer alacak.

 

 

 

Gökhan Güldentekin

1986 Ankara doğumluyum 2004 yılında başladığım Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesini 2011 yılında tamamladım. Ardından Başkent Üniversitesinde yüksek lisans geldi. Şuanda uluslararası bir inşaat firmasında yönetici olarak çalışmaktayım. Eğitim sürecindeki rakamsal gecikmelerde açıkça ortaya koymaktadır ki otomobil tutkusu hayatımda her zaman ağır basmıştır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu