Haberler

CES’te gözler üzerinde olacak




Yaklaşan Tüketici Elektroniği Fuarı (CES), otomobil endüstrisi için önemli bir zaman dilimi olacak. Bu endüstrinin önemli oyuncularından biri olan Chevrolet ise üretime hazır olan tam elektrikli motoru ve crossover bir aracı andıran tarzıyla Bolt modelini görücüye çıkaracak.

2015’in Ocak ayında Detroit Otomobil Fuarı’nda VOLT’un şişirilmiş kardeşi olarak ortaya çıkarılan modelden Chevrolet umutlu sözlerle bahsediyor. GM İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Mark Reuss Los Angeles Auto Show’da Chevrolet BOLT-CES açıklamasını doğruladı, ancak satış tarihi hakkında kesin bir bilgi verilmedi.

2016 yılının ilk aylarında satışa çıkarılacağı söylentiler arasında ancak kesin bir doğrulama yok. Son haliyle yaklaşık 320 km menzili ve tahmini 30.000 dolarlık fiyat etiketiyle giriş seviyesi elektrikli araçlarda büyük bir hit olacağı tahmin ediliyor.

Gökmen Çolak

1 Ağustos 1995 Kartal doğumluyum. Namık Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Arabalarla olan bağım küçük yaşlardan beri boş vakitlerimi Kartal Oto Sanayideki dükkanımızda geçirmeme dayanır. Bu nedenle çok küçük yaşlardan beri direksiyon başındayım. Ayrıca koyu bir motosiklet tutkunuyum. Araç olarak Honda S2000'in hayranlarındanımdır.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Bir canlı yayında Chevrolet mi kaldı demiştiniz buyrun 🙂 Bir tane chevrolet testi yapında bari o kadar haber yazıyorsunuz…

    1. Canlı yayını izlemedim ancak Türkiye’ye gelen chevroletler gerçek chevrolet değildi zaten. Anavatanına gidip bakmak lazım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu