FeaturedHaberler

Daha sportif Fiat Egea patentlerden sızdı




Fiat Egea’nın daha sportif bir versiyonunu gözler önüne süren patent çizimleri, İç Pazar Uyumlaştırma Ofisi’nin (OHIM) internet sitesinden sızdırıldı.

Daha yüksek performanslı bir versiyonun Abarth armasını hak ettiğini düşünerek söyleyebiliriz ki, yüksek ihtimalle görsellerde gördüğümüz çift çıkışlı egzoza, arka difüzöre, alçaltılmış süspansiyona ve ince bagaj spoilerine sahip bu versiyon yalnızca aracın görünümünü değiştirecek bir aksesuar paketi.

Arka çamurluktaki “356 S” logosu da gözümüzden kaçmadı tabii ki. 356’nın standart modelin kod ismini temsil ettiğini düşünerek, aracın isminin “Egea S” olabileceğini söyleyebiliriz. Agresif ön ve arka tamponlara ve genişletilmiş marşpiyellere sahip araç, gövde renginde ızgara detaylarına ve siyah renkte ayna kapağı, tavan ikilisine ev sahipliği yapıyor.

Henüz motorunun nasıl olacağı gizemini koruyan “Egea S”, dedikodulara göre 138 hp (103 kW) maksimum gücü ve 240 Nm (177 lb-ft) maksimum torku 1.4 litrelik turbo motorunda üreterek 6 ileri manuel şanzıman ile ön tekerleklere iletecek. Egea’nın yakın zamanda tanıtılması beklenen 5 kapılı hatchback varyasyonunun aynı pakete sahip olup olmayacağını ise bekleyip görmemiz gerek.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Resimlerin üzerindeki dandik photoshop uygulaması o kadar sırıtıyor ki. Zaten standart Egea ya 4 disk fren koymayan Fiat ın yaptığı ayıbın üzerine birde ön tekerlekteki disklerde sökülmüş heralde 😀 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu