Haberler

Drifte kadın eli değdi




Drift yapmak öyle her yiğidin harcı değildir. Çok pratik ister, uygun otomobil ister, cesaret ve yetenek ister. Kısacası ister de ister. Fakat her isteğini de vermezseniz cezayı yine size yazar.

Ken Block diye bir adam çıktı ve Youtube üzerinden yüklediği videolarıyla milyonları kendine hayran bıraktı. “Gymkhana” adlı video serisini hep beraber ağzımız açık izledik. Fakat onda bile daha evvelden yapılmış pratiğin izleri vardı.

Şimdi ise bir hanımefendiden bahsedeceğim. Crystal Hooks. Kendisi bir stuntwoman yani bir dublör. Bu iş gerçekten kolay değil. Sürekli tehlikeli sahnelerle karşı karşıyasınız ve sürekli bunu pratik yapmanız gerek. Ve her daim hazır olmanız. Kendisini ekranlarda göremesekte onun dublörlük yaptığı filmlerin çoğunu izledik diyebilirim.

Örnek vermek gerekirse Hızlı ve Öfkeli serisinin en iyi filmlerinden Rio Soygunu’nda motorsiklet ve otomobil kullanan dublörlerden biri Hooks’tu. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş filminde ninjaların dublörü olan Hooks, 2016 yılında çıkacak olan Kaptan Amerika: İç Savaş filminde de Scarlett Johnson’ın tehlikeli motor sahnelerinde onun yerini alacak.

hooks2

Hooks Youtube üzerinden yayınladığı bir videoda yeteneklerini sonuna kadar sergilemiş. Ablamız “The Night Before Driftmas” (Driftmas’tan önceki gece) isimli videoda S13 Silvia’nın sonuna kadar hakkını veriyor. Lafı fazla uzatmadan video ile sizi baş başa bırakıyorum.

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu