Haberler

Evrendeki en tuhaf Mini




Vilner’ın Çin’e açtığı yeni tasarım stüdyosu ilk meyvesini verdi… Kısmen abartılı tasarımıyla, genç aktris Tyan Lynn’e ait 2010 model bir Mini One Cabrio.

Cüretkar görüntüsüyle sürüden farklı bir otomobil yaratmaya çalışan Vilner’ın kullandığı renk kombinasyonu sayesinde araç “evrendeki en tuhaf Mini” olarak karakterize edilmiş. Bu yakıştırmaya uygun olarak Vilner, araca taktığı beyaz jantlar için ön tarafta mavi dodikler kullanırken, arka taraf gövde renginde bırakılmış.

Dış tasarımında çok değişiklik yapılmayan araçta, asıl işçilik renkli deri ve alkantra kullanılarak büyük ölçüde özelleştirilen iç tasarımda kendini gösteriyor. Mor ve mavinin kombinasyonuyla yakalanan özel görüntü, vites kolu ve takla barlarında kullanılan altın rengiyle pekiştirilmiş. Vilner emniyet kemerleri, koltuk dikişleri ve paspas işlemelerinde ise beyaz renge yer vermiş.

Müşteri Tyan Lynn’in isteği üzerine bütün döşemeler ve kaplamalar el işçiliği ile hazırlanmış ve ayrıca Vilner, konsolun plastik parçalarına yaklaşık 25 katmanlı kaplama malzemesi ve vernik uygulamış. Araçtaki düğmeler ve bazı küçük plastik parçalar ise yapılan işlemlere uyum sağlaması ve bu Mini One Cabrio’yu biraz daha özelleştirmesi için parıltılı bir boya efektine kavuşmuş.

Ertaç Güney

Gündüzleri beyaz yakalı bir bilgisayar mühendisi, geceleri Otopark.com editörü. 25 yıllık bir "petrolhead".

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu