Galeriler

Fiat 500X 1.6 Multijet foto galeri




Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

7 Yorum

    1. Ön yargılı olmamaya çalışıyorum ama sonuçta fiat. Bu 500 serisinin living versiyonuna (yani mpv) baktım ve güvenlik sıfır. Uyduruk euro-ncap testlerinden bile zar zor 3-4 yıldız alan arabalar bunlar. IIHS’de testlerini bile göremiyoruz. Hyundai’den adam olmaz derdim ama adamlar olayı aşmışlar. Şimdi lüks markası olan Genesi’si kuruyorlar. Hyundai şimdi gerçekten güzel arabalar üretiyor. Bakalım fiat da böyle olabilecek mi görücez. Ancak bu araçlara bakılırsa sadece güzel gözüken aptal arabalar.

      1. 500X’in Ncap testleri gayet başarılı. 4 yıldız almasının sebebi güvenlik yardımcısı ekipmanlarının (şerit takip asistanı, otomatik fren vb.) test aracında tutarsız çalışması. Seri üretim modellerde güncel yazılımla beraber sistemleri adam etmişler. 2016’da 5’e yükselir. Aynı sebepten dolayı yeni BMW Z4 1 hafta önce Ncap’ten 3 yıldız aldı. Onun dışında 500X sınıfındaki bütün otomobiller ile aynı puanları almış çarpışmalarda. IIHS testinde 2015 yılında teste giren araçlar arasında en yüksek puanlardan birini elde ederek sınıfında top safety pick ödülü almış bir araca IIHS’te “göremiyoruz” demişsiniz. Tavsiyem bir göz doktoruna gitmeniz.

        Ncap : http://www.euroncap.com/en/results/fiat/500x/20390
        IIHS : http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/fiat/500x-4-door-suv

  1. Ben showroomda bi baktim soyle iki elledim kokladim. Son derece ucuz hissiyatli (uyduruk). Yolda nasil gider bilemem.

  2. Kahverengi deri döşeme en doğru seçim olmuş ama daha dikkat çekici bir dış rengi olsa güzel olurmuş. Araç çok güzel ya, gerek 500L olsun gerek bu olsun FİAT bu konuda işi biliyor. Önceden eski ve üst segment araç almak isterdim ama bu araçları gördükçe fikrim değişiyor gibi 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu