Haberler

Fiat Egea HB bir kez daha yakalandı




Bundan önce bir kez daha objektiflere yakalanan Fiat Egea/Tipo Hatchback test edilmeye devam ediyor. Aracın yeni ağır kamuflajlı fotoğrafları internet ortamında sızdırıldı.

Üretimden kalkan Bravo modelinin yerine gelecek olan Egea HB’in ön yüzünde sedan modelinden bir fark görülmezken asıl değişikliğin kısalan arka kısımda olduğu göze çarpıyor. Aracın arka kısmına küçük bir silecek eklenirken bumerang formlu stop lambaları ve spoyler bölümünde bulunan tepe stop lambası Egea HB’e hareket katmış.

Sedan modeli gibi TOFAŞ’ın Bursa fabrikasında üretilecek olan Egea HB’in 1.3 litre, 1.6 litre Multijet II dizel ve 1.4 litre, 1.6 litrelik benzinli olmak üzere 4 motor seçeneğiyle piyasaya çıkması bekleniyor. Şubat 2016’da tanıtılması beklenen araçtan hemen sonra üretimi sonlandırılan bir başka model olan Stilo Multiwagon’un yerine geçecek Egea SW modelinin testlerine başlanması planlanıyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Bursa’da da çok dolanmaya başladı ve bunun ön farlarında olduğu gibi gündüz farı ve mercek var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu