FeaturedHaberler

Fiat Toro banttan indi!




İtalyan marka Fiat’ın, 2016 yılında kullanıcılarıyla buluşturacağı, yepyeni kompakt kamyonetleri Toro, Fiat’ın Goiana,Brezilya’daki montaj fabrikasında -üretilmiş bir şekilde- görüntülendi.

Bu fotoğraflardan en az 4-5 ay önce model ile ilgili sadece Fiat Brazilya tarafından paylaşılan, dijital bir fotoğraf medyada yer alıyordu. Fakat şimdiki ise modelin üretilmiş ve asfaltla buluşmuş fotoğrafı.

Aynı o ilk fotoğraf gibi modelin en üst donanım seviyesi olan ‘Volcano’ donanımında üretilmiş olan model, bu donanımın yanı sıra 2 litrelik Multijet turbo dizel bir üniteyle birleştirilmiş. 170 beygir ve 350 Nm tork üreten ünite bu gücü, Fiat’ın 4 tekerlekten çekiş sistemi ve 9 ileri otomatik şanzımanla yere aktarıyor.

Fiat henüz detayları yayınlamasa da modelin bir çok detayı sızdırıldı. Örneğin totalde 4915 mm uzunluğa sahip olacak olan model, aynı zamanda 1000 kg’lık bir yükleme kapasitesine sahip. En üst donanım olması sebebiyle 18 inç jantlara sahip olan model, bunun yanı sıra Xenon farları da bünyesinde barındırıyor.

İç kabini halen görüntülenememişken, Fiat’ın bildirdiği üzre model, 5 inçlik bilgi sistemini (U connect)ve bu sisteme bağlı olarak Navigasyon, Bluetooth ve geri görüş kamerasını kullanıcılarına sunacak.

Donanım bazında opsiyonel olarak sunulan elektrikli sunroof ve deri döşeme düşündürürken, böylesine bir model Fiat için ilk fakat son olmayacağını seslerini de kulaklarımıza dolduruyor.

Üretim şimdi başlamışken, tahmin edeceğiniz üzre teslimatların 2016’nın 2. çeyreğinde başlaması bekleniyor. Bunun yanı sıra bu modelin sadece Amerika’da mı yoksa küresel bir biçimde tüm dünyada mı satılacağı tam bir muamma.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Arka farlar berbat olmuş hele arka amblem daha da kötü öne bakıncada direkt aklıma citroen cactus geldi

  2. Tasarımcılar düşünmüş nasıl daha kötü bir araç tasarlayabiliriz? Cevap olarak da bunu sunmuşlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu