Haberler

Ford Focus Sport yakıyor




Ford yeni Focus Sport’u Almanya’da yapılan Essen Otomobil Fuarında sahneledi. Focus ST’nin altına konumlandırılan model iki farklı renk düzeni ile satışa sunulacak. Fiesta Red ve Black versiyonlarında olduğu gibi Focus Sport’ta da yarış kırmızısı (Race Red) ve panter siyahı (Panther Black) renkleriyle kontrast oluşturan siyah ya da kırmızı tavan, difüzör, radyatör ızgara çevresi ve ayna kapakları bulunuyor. 18 inçlik siyah alaşım jantlar tasarımı tamamlıyor.

Kabin içine adım atıldığında siyah-kırmızı vites kolu, el freni, direksiyon simidi ve spor koltukların yanı sıra alüminyum pedallar ile aynı sportif atmosferi yakalıyorsunuz.

Essen Otomobil Fuarı sonrasında Almanya’da satışa sunulmaya başlanacak Ford Focus Sport, 150 beygir ve 182 beygir güç üreten benzinli 1.5 litrelik turboşarjlı EcoBoost motorlarla alıcılarıyla buluşacak. Dizel fanları ise aracı 150 beygir güç üreten 2.0 litrelik TDCi ünite ile alabilecekler.

Focus Sport’un 1.5 litrelik 150 hp güç üreten versiyonu Almanya’da 24.960 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu